gorna banda kanalu zaliczona
czulem ze bankstera juz wie ze beda lepsze po tych sweczkach na m5 co pisalem ze cos juz kreca

myślę że rynek liczy na ten poziomNowy123 pisze:rynek liczy na 6, 2roberttheus pisze:jak najbardziej poziom 84400 to żaden wyczyn jak najbardziej prawdopodobny tp i potencjalny punkt zwro8tusonia123 pisze:moze takie cos ? nzdusd
https://www.tradingview.com/e/zihxaizL/
zobaczymy 370 opor 50 fibo
Uważaj z czego się śmiejesz i z kim gardzisz. Życie potrafi być przewrotne jak kompas w trójkącie bermudzkim.roberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
gdyhby nie dług (szeroko rozumiany) to nadal zapieprzalibysmy konno,roberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
to sa skutki banksterow i polityki kredytowej i zycia na kredyt dawanie kart kredytowych kredytow na samochody domu tych co nie bylo stac tak polityka byla potracili prace mieszkanie damochody przez kryzys wywolany przez FED i banksterow pomine tych opier..laczy latynosow i czarnoskorych gdzie najwiekszy odsetek teraz przyjmuje te kartki na jedzenieroberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
zawsze można obwiniać banki .. że one takie niedobre i żerują na biedakach którym każą płacić za złudzenie posiadania np. mieszkania czy wypasionej fury która często nigdy nie zostaje wykupiona lub przewrotnie wraca do jej właściciela czyli bankuTakitam pisze:Uważaj z czego się śmiejesz i z kim gardzisz. Życie potrafi być przewrotne jak kompas w trójkącie bermudzkim.roberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
a wiesz z czym teraz (od 2009/2010) bankstera ma najwiekszy problem? ... ze juz ludzie nie chcą kredytow, bo wielu sie w gowno po uszy wpioer... i do dziś nie wyszli, stąd pompowanie nowej banki na wyzszym poziomie abstrakcji....Nowy123 pisze:to sa skutki banksterow i polityki kredytowej i zycia na kredyt dawanie kart kredytowych kredytow na samochody domu tych co nie bylo stac tak polityka byla potracili prace mieszkanie damochody przez kryzys wywolany przez FED i banksterow pomine tych opier..laczy latynosow i czarnoskorych gdzie najwiekszy odsetek teraz przyjmuje te kartki na jedzenieroberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
wiem ajk dziala ten chory system w USa bylem za czasu BOOMU internetowego i za czasow rozpoczynajaceg osie boomu na nieruchomosciach a raczej juz trwajacego![]()
nie moza uogolniac ze golodupce itp po prostu tam tak zycie wygladalo a ze zachlannosc banksterow byla tak duza ze nawet zminil w niektorym stanie prawo c odo dawanie kredytow latynoamerykanom
myślę że rynek liczy na ten poziom[/quote]roberttheus pisze:rynek liczy na 6, 2Nowy123 pisze:[quote="roberttheus/url]jak najbardziej poziom 84400 to żaden wyczyn jak najbardziej prawdopodobny tp i potencjalny punkt zwro8tusonia123 pisze:moze takie cos ? nzdusd
https://www.tradingview.com/e/zihxaizL/
zobaczymy 370 opor 50 fibo