DayTrading: Wtorek 05.11.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 lis 2013, 00:00

Wzrost
18
42%
Bez zmian
6
14%
Spadek
19
44%

Liczba głosów: 43

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 05.11.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ahaha i sie nie pomylil

gorna banda kanalu zaliczona

czulem ze bankstera juz wie ze beda lepsze po tych sweczkach na m5 co pisalem ze cos juz kreca :)

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

kiwi kiwi kiwi :D :564:

pierwszy raz :D
Ostatnio zmieniony 05 lis 2013, 22:47 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

Nowy123 pisze:
roberttheus pisze:
sonia123 pisze:moze takie cos ? nzdusd
https://www.tradingview.com/e/zihxaizL/
jak najbardziej poziom 84400 to żaden wyczyn jak najbardziej prawdopodobny tp i potencjalny punkt zwro8tu
rynek liczy na 6, 2

zobaczymy 370 opor 50 fibo
myślę że rynek liczy na ten poziom
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu

sonia123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: sonia123 »

Az chyba sobie pojde zjesc kiwi :564:

Awatar użytkownika
Takitam
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Takitam »

roberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
Uważaj z czego się śmiejesz i z kim gardzisz. Życie potrafi być przewrotne jak kompas w trójkącie bermudzkim.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

roberttheus pisze:cały ten bałagan na rynku to powód nadmiernej podaży długu głupich roboli i ledwo wiążących koniec z końcem zadłużonych po uszy . śmiać mi się z takich chce i darzę pogardą tych którzy muszą się zadłużać bo są gołodupcami
gdyhby nie dług (szeroko rozumiany) to nadal zapieprzalibysmy konno,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

to sa skutki banksterow i polityki kredytowej i zycia na kredyt dawanie kart kredytowych kredytow na samochody domu tych co nie bylo stac tak polityka byla potracili prace mieszkanie damochody przez kryzys wywolany przez FED i banksterow pomine tych opier..laczy latynosow i czarnoskorych gdzie najwiekszy odsetek teraz przyjmuje te kartki na jedzenie

wiem ajk dziala ten chory system w USa bylem za czasu BOOMU internetowego i za czasow rozpoczynajaceg osie boomu na nieruchomosciach a raczej juz trwajacego :)

nie moza uogolniac ze golodupce itp po prostu tam tak zycie wygladalo a ze zachlannosc banksterow byla tak duza ze nawet zminil w niektorym stanie prawo c odo dawanie kredytow latynoamerykanom

Awatar użytkownika
roberttheus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: roberttheus »

Takitam pisze:
Uważaj z czego się śmiejesz i z kim gardzisz. Życie potrafi być przewrotne jak kompas w trójkącie bermudzkim.
zawsze można obwiniać banki .. że one takie niedobre i żerują na biedakach którym każą płacić za złudzenie posiadania np. mieszkania czy wypasionej fury która często nigdy nie zostaje wykupiona lub przewrotnie wraca do jej właściciela czyli banku

-- Dodano: wt 05-11-2013, 22:57 --

kredyt to wciskanie ludziom złudzenia że coś mają a tak naprawdę stali się niewolnikami banków ok ale to nie temat na tym forum
windsurfing na falach trendu

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Nowy123 pisze:
to sa skutki banksterow i polityki kredytowej i zycia na kredyt dawanie kart kredytowych kredytow na samochody domu tych co nie bylo stac tak polityka byla potracili prace mieszkanie damochody przez kryzys wywolany przez FED i banksterow pomine tych opier..laczy latynosow i czarnoskorych gdzie najwiekszy odsetek teraz przyjmuje te kartki na jedzenie

wiem ajk dziala ten chory system w USa bylem za czasu BOOMU internetowego i za czasow rozpoczynajaceg osie boomu na nieruchomosciach a raczej juz trwajacego :)

nie moza uogolniac ze golodupce itp po prostu tam tak zycie wygladalo a ze zachlannosc banksterow byla tak duza ze nawet zminil w niektorym stanie prawo c odo dawanie kredytow latynoamerykanom
a wiesz z czym teraz (od 2009/2010) bankstera ma najwiekszy problem? ... ze juz ludzie nie chcą kredytow, bo wielu sie w gowno po uszy wpioer... i do dziś nie wyszli, stąd pompowanie nowej banki na wyzszym poziomie abstrakcji....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

roberttheus pisze:
Nowy123 pisze:[quote="roberttheus/url]
sonia123 pisze:moze takie cos ? nzdusd
https://www.tradingview.com/e/zihxaizL/
jak najbardziej poziom 84400 to żaden wyczyn jak najbardziej prawdopodobny tp i potencjalny punkt zwro8tu
rynek liczy na 6, 2

zobaczymy 370 opor 50 fibo
myślę że rynek liczy na ten poziom[/quote]

ja pisze ze 6,2 stope liczy i sie nie przeliczyl :)

lecz lepsze dane z USA daje beda umacniac USD wiec predko nie zobaczymy tych poziomow chyba ze pomoze EDEK umacniajacy sie

mysle ze za daleko to oni nie pojada opcje druga mam na h4 na gorna bande kanlu 8420

Zablokowany