Oczekiwanie na wzrosty w piątek się nie sprawdziły, ale też nie straciłem zbyt wiele. Do dzisiaj odrobiłem dużą część straconego zysku. Wczoraj short gbp/aud zamknięte rano - trochę nerwowo przerzuciłem się na aud/usd i nzd/usd a na koniec na gbp/usd...chyba mam adhd bo pozycji dzisiaj zająłem z 20.
Spróbuję wypłacić z tego zabawnego plus500 i zamknąć konto - przy tak małej kwocie dość łatwo było zrobić te kilkaset %. Niby mają szeroki zakres instrumentów, ale niestety słabe spready + nie wykorzystam 95% z tych instrumentów. Dodatkowo trzeba uważać na opłatę za brak aktywności przez 3 miesiące - chyba 15$. Bałbym się tam wpłacić 1zł.
Testy trading212 - platforma całkiem przyjemna, egzekucja i spready też. Warto zmienić język na angielski - nie wiedziałem które to sl
Obecnie bez pozycji, prognoz też brak - korekta już się zaczęła, dla mnie późno na wejście bo i nie mam jak pilnować. Niestety znowu będę narzekał na brak czasu i możliwości wklejania screenów.
Stan psychiczny po 1 dniu sporych zysków - lekko zbyt pozytywny. Uzależnienie - lekkie - jestem w stanie mieć pozycję typu brak pozycji, wyłączyć platformę i robić coś innego.
Pozdrawiam