DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
A tu jest tak : http://www.myfxbook.com/community/outlook
ale nikt Ci nie każe na to zwracać uwagi... dla mnie obowiązuje scenariusz z odbiciem od dolnego ograniczenia kanału wzrostowego, jednak ta moja "wróźba" zwraca moją uwagę na zaznaczony obszar, który może zanegować mój scenariusz bazowy... ja nigdzie nie powiedziaem że tworzy się rgr...yeahman pisze:Ciapul Twoj RGR to jest najzwyklejsze w świecie wóżenie - żadna analiza.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Mam wrażenie, że to ciągłe gadanie o potrzebie odreagowania ostatniego spadku na edku przez grubych wykorzystywane jest do ładowania eSek.
klina mogą jeszcze zrobić aby elkę wkurzyćZwiastun pisze:Mam wrażenie, że to ciągłe gadanie o potrzebie odreagowania ostatniego spadku na edku przez grubych wykorzystywane jest do ładowania eSek.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:klina mogą jeszcze zrobić aby elkę wkurzyćZwiastun pisze:Mam wrażenie, że to ciągłe gadanie o potrzebie odreagowania ostatniego spadku na edku przez grubych wykorzystywane jest do ładowania eSek.
Mogą pewnie wszystko. Ale ja się trzymam tygodniowego. Mniej więcej od spadku po FOMC. Chciałem tylko trochę eSek dobrać i nie wiem czy do 1.3550-70 dojadą czy jedna wbrew opiniom od razu pójdą w dół.
dla mnie sytuacja na edku nie ciekawa jest, więc omijam tę parę szerokim łukiemZwiastun pisze:Bemowo1 pisze:klina mogą jeszcze zrobić aby elkę wkurzyćZwiastun pisze:Mam wrażenie, że to ciągłe gadanie o potrzebie odreagowania ostatniego spadku na edku przez grubych wykorzystywane jest do ładowania eSek.
Mogą pewnie wszystko. Ale ja się trzymam tygodniowego. Mniej więcej od spadku po FOMC. Chciałem tylko trochę eSek dobrać i nie wiem czy do 1.3550-70 dojadą czy jedna wbrew opiniom od razu pójdą w dół.
Ciekawa nie jest. Ale z drugiej strony ciekawa jest na usdjpn. Tam zakładam poważne wzrosty. Ale zwykle te wzrosty korelowały ze spadkiem na edku. Jak jeden z kolegów pisze - rynek zweryfikuje.
kablos powinni dojechac powoli do okolic 1600
-- Dodano: pn 04-11-2013, 12:57 --
jest i taka opcja bo juz za duzo widze wykresow na EDKU z korekta do 13650-70 tak ze pewnie juz sporo L próbuje
-- Dodano: pn 04-11-2013, 12:57 --
Bemowo1 pisze:klina mogą jeszcze zrobić aby elkę wkurzyćZwiastun pisze:Mam wrażenie, że to ciągłe gadanie o potrzebie odreagowania ostatniego spadku na edku przez grubych wykorzystywane jest do ładowania eSek.
jest i taka opcja bo juz za duzo widze wykresow na EDKU z korekta do 13650-70 tak ze pewnie juz sporo L próbuje
Całkiem możliwe.Nowy123 pisze:jest i taka opcja bo juz za duzo widze wykresow na EDKU z korekta do 13650-70 tak ze pewnie juz sporo L próbuje
Jechali w góre z 1.32 do 1.38 bez korekt, teraz w dół może być podobnie.
Kto gra grubo wygrać musi.
A ja prognozuję teraz na SELL
Kanał wzrostowy przebili na M5
Kanał wzrostowy przebili na M5