dla mnie z kolei sytuacja jest prosta - odbicie od dolnej bandy kanału wzrostowego, korekta nie większa niż największa do tej pory trend wzrostowy zachowany. 3570 w zasięgu.Bemowo1 pisze:dla mnie sytuacja na edku nie ciekawa jest
DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 04.11.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
jesteśmy na oporzeade25 pisze:A ja prognozuję teraz na SELL
Kanał wzrostowy przebili na M5
KIWI na oporach poznie jgorna banda 1 h i opory 8329
siema, Nowy123 jak widzisz sp500 ? : ) bo mnie nurtuje, 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
możesz wyjaśnić pojęcie nurtuje - czy masz na myśli pozycję z nurtem rzeki?pedro pisze:siema, Nowy123 jak widzisz sp500 ? : ) bo mnie nurtuje,
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
EUR/USD M1 trójkąt się zacieśnia
Pozdrawaim
EUR/USD M1 trójkąt się zacieśnia
Pozdrawaim
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wzialem mala L rano. Zabezpieczylem Trailing Stopem i poczekamy. Moze puknie w 1.355 - 1.36 to zrealizuje z palca.
Mila odmiana po ostatnim mordobiciu mojego depo ;]
Poki co tak to jakos widze:
Mila odmiana po ostatnim mordobiciu mojego depo ;]
Poki co tak to jakos widze:
ja kwidze wie mtyle ze wszyscy widza juz 1800 1900 na koniec roku ze banka bedzie dalej pompowana razem z drukowaniem po mimo ze to coraz mniej daje ale juz ten temat byl omawianypedro pisze:siema, Nowy123 jak widzisz sp500 ? : ) bo mnie nurtuje,
teraz konsola jakas a ja widze na razie cos podobnego do
http://www.zerohedge.com/news/2013-11-0 ... edy-errors to jest dobre
http://www.zerohedge.com/news/2013-11-0 ... -no-plan-b
wszedzie widza wzrosty bo drukarki dzialaja i tworzenie iluzji "bogactwa" przez FEd
-- Dodano: pn 04-11-2013, 14:07 --
Według analityków Credit Suisse w USA jest obecnie podwyższone ryzyko krótkoterminowej konsolidacji. Indeks S&P500 (^SPX, Fut: ES.F) przekroczył bowiem tegoroczny cel na poziomie 1730 punktów. Cel na koniec 2014 roku to poziom 1.900 punktów, co oznacza, że zdaniem CS w dłuższej perspektywie najbardziej prawdopodobna jest kontynuacja hossy.
gdzie nie kukne to anale tylko o wzrostach mowia w USA
dobry, you got meBemowo1 pisze:możesz wyjaśnić pojęcie nurtuje - czy masz na myśli pozycję z nurtem rzeki?pedro pisze:siema, Nowy123 jak widzisz sp500 ? : ) bo mnie nurtuje,

nurtuje ad1. zgodnie z sjp.pwn.pl
przenikac kogos na wskroś... zastawia, czy nurtem spłynie ineks w dół, jak rzeką, bystrą i wartką w dóóół, albo wodospad...
czy ewentualnie, windą do nieba, do nieba... ?
Jutro też jest dzień.