A przekatna ekranu 2,8" jest OK? Tak sie dopytuje bo nie mam mozliwosci tak po prostu pojsc do sklepu wziac je do reki i porownac. W mojej miejscowosci jeszcze nie widzialem żadnego PDA w sklepie. Fajnie jest.
Ja miałem okazję używać zarówno 320x240 640x480 oraz 800x480 i przyznam, ze im większa rozdzielczość tym lepiej. Choć to zależy do preferencji użytkownika. I od tego do czego będzie używał PDA oprócz handlu.
Nievinny pisze:I od tego do czego będzie używał PDA oprócz handlu.
Ponieważ cenie sobie wygode, szczegolnie wlasna to chcialbym aby w PDA bylo wszystko, a wiec i telefon i aparat foto bo czasem trzeba zrobic fotke, gps choc nie wiem jak to bedzie z czytelnoscia wskazan nawigacji w samochodzie na ekranie 2,8". I tak sie zastanawiam czy przy rozdzielczosci 640x480 i ekran 2,8 to malo, w sam raz?
iwan pisze:w PDA bylo wszystko, a wiec i telefon i aparat foto bo czasem trzeba zrobic fotke, gps
dokładnie ja też tak uważam, skoro można miec kilka urządzeń w jednym to jest to spore ułatwienie i wygoda po prostu- zamiast 3,4 oddzielnych urządzeń, masz jedno, które spełnia te wszystkie funkcje
Mam palmtopa oraz zainstalowana platforme xtb.mam rownolegle konto na Alpari i jest problem.Nie moge zainstalowac drugiej platformy gdy juz mi sie udalo niestety na Alpari otwiera mi sie xtb.
Czy jest na to jakis sposob?