Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

Ja mam HP z ekranem 240x240. MT4 Mobile działa idealnie, nic nie obcina.
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

A przekatna ekranu 2,8" jest OK? Tak sie dopytuje bo nie mam mozliwosci tak po prostu pojsc do sklepu wziac je do reki i porownac. W mojej miejscowosci jeszcze nie widzialem żadnego PDA w sklepie. Fajnie jest.

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

Ja miałem okazję używać zarówno 320x240 640x480 oraz 800x480 i przyznam, ze im większa rozdzielczość tym lepiej. Choć to zależy do preferencji użytkownika. I od tego do czego będzie używał PDA oprócz handlu.
Trade what you see, NOT what you hear or think

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nievinny pisze:I od tego do czego będzie używał PDA oprócz handlu.
Ponieważ cenie sobie wygode, szczegolnie wlasna :wink: to chcialbym aby w PDA bylo wszystko, a wiec i telefon i aparat foto bo czasem trzeba zrobic fotke, gps choc nie wiem jak to bedzie z czytelnoscia wskazan nawigacji w samochodzie na ekranie 2,8". I tak sie zastanawiam czy przy rozdzielczosci 640x480 i ekran 2,8 to malo, w sam raz?

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

iwan pisze:w sam raz
W sam raz. 800x480 jest zarezerwowane dla 3". Wszystko zależy od urządzenia - pamięć, procesor itp.
Trade what you see, NOT what you hear or think

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

iwan pisze:w PDA bylo wszystko, a wiec i telefon i aparat foto bo czasem trzeba zrobic fotke, gps
dokładnie ja też tak uważam, skoro można miec kilka urządzeń w jednym to jest to spore ułatwienie i wygoda po prostu- zamiast 3,4 oddzielnych urządzeń, masz jedno, które spełnia te wszystkie funkcje :-)

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Czyli brać forumowa przychyla sie do mojego wyboru imate ultimate 9502( 2,8", 640x480)?
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

Awatar użytkownika
gucio
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: gucio »

Mam palmtopa oraz zainstalowana platforme xtb.mam rownolegle konto na Alpari i jest problem.Nie moge zainstalowac drugiej platformy gdy juz mi sie udalo niestety na Alpari otwiera mi sie xtb.
Czy jest na to jakis sposob?

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

zainstaluj wersje z alpari w innym katalogu, i wtedy odpalaj alpari z tego innego katalogu
powinno zadziałac

zieluch
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: zieluch »

A co Wy na to żeby inwestować na forexie na PSP? Jest to w ogóle możliwe?

ODPOWIEDZ