Co do prowizji to wynosi standardowo 0,0020% od wartości transakcji. Na PW podeślę Ci artykuł gdzie wytłumaczone jest jak powinno się to liczyć...
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Dla kogoś z depozytem 500 zł im większy lewar tym lepiej więc polecam 1:500, o ile zdajesz sobie sprawę jak on funkcjonuje
.
Co do prowizji to wynosi standardowo 0,0020% od wartości transakcji. Na PW podeślę Ci artykuł gdzie wytłumaczone jest jak powinno się to liczyć...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Ok dzięki raposo
A możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym lewarem?Zawsze myślałem że jest na odwrót
W tematyce rynku finansowych już trochę siedzę ale w tematyce brokerów itd. jestem kompletnie zielony
A możesz wytłumaczyć o co chodzi z tym lewarem?Zawsze myślałem że jest na odwrót
W tematyce rynku finansowych już trochę siedzę ale w tematyce brokerów itd. jestem kompletnie zielony
Dwa dobre pytania ale niestety pewnie obydwa na nie.zastapmnie pisze:Czy pojawia się jeszcze na tym wątku przedstawiciel Armady?
chciałem się dowiedzieć, jak jest postęp w staraniach o koncesje na Inddexy i surowce, czyli kiedy je w końcu zobaczymy na platformie?
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
Zdaje się, że Raposo został przedstawicielem Armady. Taki wniosek się nasuwa po lekturze ostatnich stron tematu..zastapmnie pisze:Czy pojawia się jeszcze na tym wątku przedstawiciel Armady?
chciałem się dowiedzieć, jak jest postęp w staraniach o koncesje na Inddexy i surowce, czyli kiedy je w końcu zobaczymy na platformie?
Raposo został IB, natomiast po historii logowań widzę, ze armada monitoruje wątek.
Monitoruje i jesteśmy w kontakcie. Pracownicy Armady też czasem odpoczywają i jeżdżą po grobach więc odezwą się zapewne jutro
.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- ArmadaMarkets
- Pasjonat

Tak jak napisano wcześniej - cały czas tutaj jesteśmy. W weekendy mamy jednak wolne, a w szczególności takie weekendy jak ten ostatni, spędzamy z rodzinami i przyjaciółmi, nie w pracy. Ostatnio w naszym temacie często odpowiada Raposo i robi to bardzo dobrze.
Co do pytania zastapmnie - niestety nie jesteśmy w stanie podać dokładnego terminu wprowadzenia nowych symboli. Jak tylko będziemy wiedzieli coś dokładnie, dam Wam znać na forum.
Co do pytania zastapmnie - niestety nie jesteśmy w stanie podać dokładnego terminu wprowadzenia nowych symboli. Jak tylko będziemy wiedzieli coś dokładnie, dam Wam znać na forum.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Wczoraj około godziny 16 a dokładnie 15:40-16:00 miałem problemy z realizacją zleceń. Modyfikacja trwała 10 sekund. A z egzekucji natychmiastowej nie dało się zamknąć, tylko ustawiając SL koło ceny. Wcześniej 30 października około godziny 19:30 podczas szybkiego spadku na AudUsd dużo razy wyskakiwał komunikat cena nierynkowa.
Czy to chwilowe problemy? Skąd wynikają?
Poza tymi dwoma przypadkami jest wszystko OK.
Czy to chwilowe problemy? Skąd wynikają?
Poza tymi dwoma przypadkami jest wszystko OK.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
- ArmadaMarkets
- Pasjonat

Prosimy przesłać logi z dnia wczorajszego (katalog ...PrimeXm/logs/21131106.log) na adres pomoc@armadamarkets.pl. Po ich otrzymaniu i przeanalizowaniu sytuacji będziemy mogli Panu odpowiedzieć gdzie tkwi błąd.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Problem występuje nadal. W tej chwili nie da się wcale zawierać zleceń !!!
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”