Ctrl + Shiftroberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz
-- Dodano: pt 01-11-2013, 14:43 --
http://www.liveleak.com/view?i=fe4_1381498334

Ctrl + Shiftroberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz
Tak banksterka rozprawia się z EDKIEMNowy123 pisze:Ctrl + Shiftroberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz
-- Dodano: pt 01-11-2013, 14:43 --
http://www.liveleak.com/view?i=fe4_1381498334![]()
![]()
![]()
najlepsza w złoto. Koniecznie w Amber GoldwrongWay pisze:Lokata w PKO BProberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz![]()
albo obligacje skarbowewrongWay pisze:Lokata w PKO BProberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz![]()
Co wy. W Amber Gold ładuje się tylko kasę pożyczoną w Providencieuciekinier pisze:najlepsza w złoto. Koniecznie w Amber GoldwrongWay pisze:Lokata w PKO BProberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz![]()
Dla mnie akurat to jest najlepsza para! Zwłaszcza, że z dłuższym lub krótszym czasem może mi zacząć być bardzo potrzebna duża płynnośćroberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz
moja tez ulubiona w sumie nic innego nie tykamkaktus3000 pisze:Dla mnie akurat to jest najlepsza para! Zwłaszcza, że z dłuższym lub krótszym czasem może mi zacząć być bardzo potrzebna duża płynnośćroberttheus pisze:edek to jest porayka najgorsya para do handlu nie wiem po co ludyie tam topia pieniadye. sa lepse duyo bardyiej trejdowe instrumentz