lukadz pisze:1.35000 chyba juz wystarczy tych spadkow.Mam otwarte 3 pozycje na buy przy kursie 1.3605 mam nadzieje ze w przyszylym tygodniu wroci w okolice tego poziomu bo strata juz spora
a gdzie stop loss ?
lukadz pisze:1.35000 chyba juz wystarczy tych spadkow.Mam otwarte 3 pozycje na buy przy kursie 1.3605 mam nadzieje ze w przyszylym tygodniu wroci w okolice tego poziomu bo strata juz spora
zadnego wsparcia, grawitaja sama go sciaga .... lecimy na 1.33allure pisze:lukadz pisze:1.35000 chyba juz wystarczy tych spadkow.Mam otwarte 3 pozycje na buy przy kursie 1.3605 mam nadzieje ze w przyszylym tygodniu wroci w okolice tego poziomu bo strata juz spora
a gdzie stop loss ?
Dokładnie 2 tyg temu , przy jeździe z 1,34 up , wszyscy płakali - gdzie korekta - no to jestkrinvest pisze:Ja dalej zostaje przy swoim, trzeba przeczekać i odpękać , przy 1.38 wykosiło prawie wszystkich elkowiczów , jak zaczęli masowo zamykać to jeszcze spotęgowali wszystko i ładują w drugą strone , jak odpowiednia ilość ludzi zapakuje sie już w Ski to wszystko sie cofnie tak samo szybko jak poszło na dół. Punkt zapalny to 7Listopad jak dla mnie,a taka psychologiczna bariera w granicach 1.34400 i pewnie bedzie próbowana jeszcze dziś patrząc co sie dzieje
![]()
Zrobiłem QE3 depozytu