Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real.

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Kimkolwiek pisze:Yhy jasne.. oj pinokio pinokio ;)
Kimkolwiek, czy ty na serio musisz tak trollować i odpowiadać na każdy post? żałosne to jest...

żeby nie robić offtopu - gratuluję Wuza wyjścia z opresji ;) nie odbierz tego źle ale ostatnio w Twoim inwestowaniu było więcej szczęścia niż przemyślanych decyzji i to chyba już po raz trzeci... nie wiem czy w Twoim wypadku powiedzenie "do 3 razy sztuka" sprawdzi się (mam nadzieję że nie) ale myślę że zamiast czekania na cofkę warto byłoby hedgować pozycje ;) oczywiście jest to tylko moja opinia, uważam że chyba wiesz co robisz, a jeżeli jeszcze na tym dobrze wychodzisz to nic tylko się cieszyć :) niemniej jednak jest to stąpanie po bardzo kruchym lodzie ;)

jeszcze raz gratulacje i powodzenia życzę :)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Szanowny freakoucie takini postami sam stajesz sie trolem, bo wskazowki po fakcie sa tak wartosciowe jak balance na koncie demo. Jak chcesz zablysnac to powiedz nam gdzie zmierza edek I dlaczego.
Oczywiscie zeby nie robic oftopu, wuza szczere gratulacje bla bla... Bo to wcale nie oftop
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

FxTag
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: FxTag »

A więc Wuza wybrnął.
Szwajcarowi można dać pochwałę za opanowanie :)

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

1.3584 jak dla mnie ważny przystanek który w niedługim czasie powinien zostać przełamany kolejny to 1.3492. Dużo się nauczyłem od Ciebie zwłaszcza tego że nie należy słuchać innych tylko podążać własną drogą. I życzę aby te pozycję które dosyć długo trzymałeś ze stratą tak samo długo trzymał z zyskiem. U/j w długiej perspektywie moim zdanie L. EUR/GBP S po przebiciu 1.6035 tak więc korelacja par dobra. A co do mnie to pierwsze co muszę zrobić to screny z zagrań i je opisać bo się gubię z zeznaniach :mrgreen:

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

szacun, :564: :564: :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

laser
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: laser »

tym razem sie udalo nastepnym tez sie moze i jeszcze kolejnym ale nastapi taki ruch ceny ze zaden wuzowaty sie mu nie oprze i grajac w ten sposob zbankrutuje. koledzy madrzejsi juz tu posty pisali nie bede sie powtarzal. po prostu wuza jak nic nie zmienisz czeka cie M.C.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

laser pisze:tym razem sie udalo nastepnym tez sie moze i jeszcze kolejnym ale nastapi taki ruch ceny ze zaden wuzowaty sie mu nie oprze i grajac w ten sposob zbankrutuje. koledzy madrzejsi juz tu posty pisali nie bede sie powtarzal. po prostu wuza jak nic nie zmienisz czeka cie M.C.
Nigdy nie negowałem tych wypowiedzi )
Jest w tym sporo racji i jestem tego świadomy.

Awatar użytkownika
mosek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mosek »

Dzięki za ten dziennik Wuza nauczyłem się od Ciebie sporo, gratuluję wytrwałości i samozaparcia w dążeniu do celu, pozdr
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

FxTag pisze:A więc Wuza wybrnął.
Kto to jest Szwajcar :?:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Kimkolwiek pisze:
FxTag pisze:A więc Wuza wybrnął.
Kto to jest Szwajcar :?:

Jak to kto? Obywatel Szwajcarii :lol: . WUza los dał ci jeszcze jedną szansę. WYkorzystaj ją. Musisz dopracować strategie obronne. I nie słuchaj tych, co to mówią, że masz jaja. Na tym rynku nie o to chodzi. :564:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

ODPOWIEDZ