Eurusd dotarło właśnie do TP 200 pips. W nocy otworzyłem nzdchf buy, na razie wygląda ładnie.
Poza tym w zeszłym tygodniu postanowiłem napisac robota. Od wtorku poszły pierwsze testy. Od pierwszego dnia mnie zaskakuje. We wtorek otworzył około 30 pozycji i w pewnym momencie wszystkie były na ładnym plusie. Później wszystko zawróciło i większośc walnęła w SL. W srode zrobił to samo tyle że zostało kilka pozycji z poprzedniego dnia i chwilowy zysk wyniósł 1000pipsów! Również wszystkie były na plusie ale również skończyło się podobnie. Dzisiaj to już w ogóle jazda jest. 40 transakcji doleciało już to TP, każdy 90 pips (3600 pipsów) i 16 jeszcze ma otwartych, jedna na -5 pips a pozostałe w sumie +700.
Nie wiem co myślec, czekam na następny tydzień.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Ral1n pisze:bfx - a wg czego TP ustawiłeś bo tak przeglądam u siebie H4 i D1 i postawiłbym niżej, więc pozwalam sobie zapytać. Dzięki.
Staram się nie byc pazerny Dałem TP na połowie ładnej świecy na D1. Mógłbym go dac 30 pipsów niżej na ZL ale często robią jeszcze korektę a ja tego nie lubie, więc zawsze stawiam TP trochę bliżej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
Robi wielkie wrażenie, szczególnie że to robot z tematyką S/D Porób rzetelne testy i na ebay za 100$, przy takich wynikach i nie wielkiej cenie 1.000.000$ w ciągu paru miesięcy na samej sprzedaży.