Juz skasowałem prowizje ze Twoje depokrinvest pisze: PS Ciapul jak zrealizuje sie twoj scenariusz pamiętaj , ze wiem gdzie trafią pieniądz !!!![]()

Juz skasowałem prowizje ze Twoje depokrinvest pisze: PS Ciapul jak zrealizuje sie twoj scenariusz pamiętaj , ze wiem gdzie trafią pieniądz !!!![]()
Bog jeden wie dlaczego wyszedlem rano z pozycji... teraz by bylo gdzies +10% do rachunkuatlanticos pisze:EUROnielegalny pisze:Co ma z sobą wspólnego edek i ejek a nie ma kabel?YoungDentist pisze:e/j to na zbity pysk chyba leci... ale najbardziej zadziwia mnie kabel - spodziewałem się że dołączy się do spadków...
g/u jutro dostanie w łeb PMInielegalny pisze:Co ma z sobą wspólnego edek i ejek a nie ma kabel?
mnie tez korci ale czekam na sygnal h1 lub h4 - odbijamy właśnie od bardzo dziwnego kanału i musze miec potwierdzenie tej dolnej bandy na nim...Kusus pisze: zaryzykowalem znowu L na edku od 1.3595. Juz trzy razy wywalilo mnie dzis na BE.
dzisiaj moze byc problem z na eu, dopiero jak wszyscy beda myslec ze to pernamentne spadki, mozna liczyc na wzrosty, ja celuje we wzrosty ale jutro albo przyszly tydz, mimo to odpalilo mi sell limit na uchf, na dobrym poziomie ale impet narazie zbyt duzy po takich ruchach dobra by byla tak z 3dniowa konsola zeby moc sie odwracac z pozycjami.Kusus pisze:
Bog jeden wie dlaczego wyszedlem rano z pozycji... teraz by bylo gdzies +10% do rachunku. No ale czlowiek przez caly czas oducza sie bycia idiota...ehhh:-) zaryzykowalem znowu L na edku od 1.3595. Juz trzy razy wywalilo mnie dzis na BE.