krinvest pisze:
Czyli do jutra wieczorka chcesz zobaczyć poniżej 1.36 ?![]()
Chcesz mi depozyt zdołować ?
chyba zaliczysz MC, przykro mi
krinvest pisze:
Czyli do jutra wieczorka chcesz zobaczyć poniżej 1.36 ?![]()
Chcesz mi depozyt zdołować ?
Tez czytalem na kilku serwisach o przemijajacym boomie na fejsbuka i znudzonych nastolatkachkrinvest pisze:ZielonaMgielka pisze:Ladnie poszedl i przy okazji sprawdzilem tez kurs akcji googla. Jestem pod wrazeniem jako fan tej firmyroberttheus pisze:chociaż na facebooku zarobilem ... wczoraj buy przed publikacja wyników
https://www.tradingview.com/x/2BvIYnyZ/
Ja też jestem fanem google
Co do facebooka , kolega na długo to bierze ? wydaje mi sie , ze w niedługim czasie facebook zaliczy ładny dzwon z rzeczywistością , były dyrektor dość obszernie na swoje odejscie opisał sytuacje , dzieciakom sie juz powoli nudzi , ostatnia zmiana regulaminu to ponoć jak kajdanki na ręce , miliony ludzi masowo usuwa konta póki jeszcze można.Analizowałem od podszewki jakis czas temu i szczerze na dłuższy termin niż do konca roku bym w to nie wchodził. Zwyczajnie nie ma planu co dalej , do tego tego powoli zdaja sobie sprawe z tego , ze miliony ( ponoć około 90) to konta fikcyjne stworzone przez rynek reklamy jako produkt do sprzedaży polubień tych stronek , fanpage. Widziałem wiele cenników "kupna" sobie fanów na allegro , ebay itp. Po cieńkiej lince to wszystko stąpa moim zdaniem. Ale rzeczywistość zweryfikuje.
1.35900 robi sie ciekawie na edku !
No a jakPiter80 pisze:Teraz wszystkie dane z usa beda dobre a wszystkie dane ze strefy euro beda kiepskie.
mają świadomość że zmiana trendu zaprowadzi na 1,51Nowy123 pisze:pieknie walcza i znowu odbitka od 16060 okolic na kablu
e/u - 1,37Piter80 pisze:Pewnie niejedno bycze depo dzis peklo.Jak myslicie co zrobia skosni?
Piter80 pisze:Pewnie niejedno bycze depo dzis peklo.Jak myslicie co zrobia skosni?