Wczorajsze wydarzenia fundamentalne nie zatrzymaly spadkowego trendu GBPUSD. Nadal bedziemy szukac dobrego miejsca do podlaczenia sie pod ten trend. Dokladne pozycje wejscia wskazuje na forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''.
FxEntourage pisze:Wczorajsze wydarzenia fundamentalne nie zatrzymaly spadkowego trendu GBPUSD. Nadal bedziemy szukac dobrego miejsca do podlaczenia sie pod ten trend. Dokladne pozycje wejscia wskazuje na forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''.
Jakiego spadkowego trendu, trend na tej parze jest wzrostowy. Szukajcie, a bedzie wam dane
Kabel oscyluje wokół dwóch silnie nacechowanych rejonów i najbardziej prawdopodobny ruch ceny na ten tydzień jak i najbliższy zaznaczyłem na rysunku. Zanegowaniem tego będzie dzisiejszy dzień IMO. Silne spadki w rejon 1.59 potwierdzą definitywnie podwójny szczyt, zanegują mój rysunek i potwierdzą - póki co, krótkoterminową zmianę trendu. Nie spodziewam się jednak tak drastycznego osłabienia funta na tej parze tylko raczej słabej płynności i zatrzymania ceny w okolicach 1.6000 - 1.6050 w dniu dzisiejszym.
Kabel D1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2013, 08:36 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
dla tych co prosili...edek h4 (poglądowo) i flaga na H1 - oczywiście ktoś ma prawo się nie zgodzić... jak pisałem wcześniej - potwierdzone wyjście dołem zaneguje ten scenariusz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.