DayTrading: Czwartek 31.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 31.10.2013
hmm, a może by tak L teraz powoli na edku ?
-
- Stały bywalec
ktos wie jak jest z wyplatami tego zysku z trading212 ( chodzi o bonus ) bo juz 200zł mam zysku na pozycji i sie zastanawiam czy mi to wyplaca ..
wypłac to sie przekonasz, po co pytać na forum ?
-
- Stały bywalec
pytam sie bo moze ktos juz wyplacal ...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Wystarczyło żeby edek zrobił 100 pipsową korektę i już się forum wyludniło... 
A tak na poważnie. Myślę, że powoli zbliżamy się do rejonu "docelowego" i edek będzie miał dłuższy przystanek - 1.365.
Ja nie mam czasu już grać w tym tygodniu więc zamykam wszystko i życzę powodzonka i do poniedziałku

A tak na poważnie. Myślę, że powoli zbliżamy się do rejonu "docelowego" i edek będzie miał dłuższy przystanek - 1.365.
Ja nie mam czasu już grać w tym tygodniu więc zamykam wszystko i życzę powodzonka i do poniedziałku

Nie łap spadającego noża.maassk pisze:hmm, a może by tak L teraz powoli na edku ?
The only way is up
Pamiętacie co mówiłem parę dni temu ;| ze jak nie spadnie w dół to mam do sprzedania prosiaka, no i sprzedałem wczoraj ;| a dziś takie coś ;| qrde ;/
Grzegorz
przedstawiam oznaczenia eliottowskie rzeźnika, jesteśmy blisko tunelu łączącego wyspę z kontynentem, ale jeszcze powrót po banksterów z Londynu możliwy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.