Nie rozumiem w czym problem?ZielonaMgielka pisze:Wiekszosc gra przeciwnie do trendu i dlatego jest taki skutek a nie inny. Wystarczy przesledzic zawrtosc watku DT z ostatnich dwoch miesiecy. To nie jest AT tylko wlasne widzimisie.Zwiastun pisze:Ja nie wypowiem się ze strony AT, bo coraz częściej mam wrażenie, że każdy może sobie narysować wszystko to co mu pasuje do udowodnienia swojej tezy. Natomiast zwrócę uwagę na następujące fakty. Po pierwsze wczoraj mieliśmy wypowiedź jednego gościa z EBC. Po drugie, dzisiaj FED dołożył swoje. Obie informacje (wydarzenia) (przy stosunkowo neutralnych danych makro z obu stron) powodują osłabienie dolara. Dlatego coraz mocniej jestem skłonny podkreślać, że ruch z godz. 19:00 to tzw. forexowa szulernia, w której grubi mogą wszystko, a trochę sprzedawanie faktów. Jedyne co mnie niepokoi w aspekcie wzrostu edka to możliwa korekta na giełdach. Ale mimo to wydaje się, że pan Rogalski może mieć rację co do nowych szczytów.
A jak bym Ci powiedział, że od 2 miesięcy nie gram swoimi założeniami tylko robię zupełnie na odwrót niż większość i nic więcej i mam 97% zyskownych i zwrot kapitału 570% to co byś mi powiedział? Wyśmiał mnie czy pogratulował?
Forex to własne widzi mi się.... nic więcej. Trzeba tylko znaleźć punkt zaczepienia w odpowiednim CZASIE. Zrozumiałem to dopiero jak się drugi raz wyzerowałem mniej więcej 2 lata temu.