to co sie stanie jak juz nie bedzie tvn cnbc ?BOCZEK pisze:jak w tvn cnbc nie było transmisji z posiedzenia drukarni czy teatru marionetek
tak reakcji rynków nie bylo. kropka.
DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Boczkowi chyba chodzi o to ż cnbc transmituje tylko wtedy gdy jest pewne że bedzie imprezka na wykresie.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- atlanticos
- Maniak
bo największym kapitałem grają CI co tvn cnbc oglądają - pejsy nawet hurtem dekodery pokupowaliBOCZEK pisze:to jest ropa 40 50 60 raz w te raz w inna, poczekak niech sie tylko objawi sila trendu. wtedy poczujesz moc. dlatego na ropie lepiej grac mniejszym lotem niz zwykle.
-- Dodano: śr 30-10-2013, 18:08 --
zauważyłem zależność
od pol roku
jak w tvn cnbc nie było transmisji z posiedzenia drukarni czy teatru marionetek
tak reakcji rynków nie bylo. kropka.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
czy aby aktualny zjazd na S&P nie powinien umocnić dolara ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul - nie powinien bo nic tu logicznie od 2 dni nie lata
(wyolbrzymiam dla czepialskich)

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kiwi bylo brac przy 8240
sorry. raz bylo ze pokazywali drogiego i na forum tez byla wrzawa ze mario gada i w kalendarzu tez zaznaczone a reakcji zero. zobaczymy tym razem. dopisze sie do statystyk.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ja jestem na edziu od rana na Longu. Ktoś mi towarzyszy w podróży na północ?
Najbardziej wkurzające jest podczas konferencji że miota się po 100 pirsów w jedną i drugą. Ale tym razem komunikat więc powinno być zdecydowanie. Chociaż ja myślę że żadnych spektakularnych widowisk nie będzie. Spokojnie ruszymy w 1,3860 na edku.
Sorgen - ja nie od rana ale też jestem na long.
Sorgen - ja nie od rana ale też jestem na long.
- atlanticos
- Maniak
na usdcad warto obserwować zachowanie ceny w okolicach 0470 bo może nam POTENCJALNY podwójny szczyt wysmarować na m30, h1... ale ostrożnie - spokojnie poczekać na sygnał wg mnie - w przypadku utworzenia się formacji zasięg 0410...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz