przyznaj, że nie czekasz na raport, tylko na to w którą strone i czy w ogóle machnie wykresemlukadz pisze:ale emocje .7 minut .dawno z takim zniecierpliwieniem nie czekalem na te raporty.ciekawe co sie dzis wydarzy...
DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tez widze gora dol i powrot
lukadz pisze:ale emocje .7 minut .dawno z takim zniecierpliwieniem nie czekalem na te raporty.ciekawe co sie dzis wydarzy...
wszyscy na coś liczą to może być skucha:)
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
gold znowu szybciej reaguje?

Jutro też jest dzień.
poprosze niech jtod wrxuci info co tam drukarnia ustalila bo nie mam dostępu . dzięki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
http://tvnplayer.pl/cnbcvideo.htmlBOCZEK pisze:poprosze niech jtod wrxuci info co tam drukarnia ustalila bo nie mam dostępu . dzięki
- uciekinier
- Pasjonat

ktoś nie wytrzymał i po enterze nawala 
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Nice
Mój long jest happy 
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
dalej 85 mld drukowania