DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Zastanawiam się co spowodowało umocnienie dolara mimo dalszego dodruku i braku wzmianki o jego zaprzesatniu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
oj chyba juz nie.mocne spadki jak narazieyeahman pisze:NiceMój long jest happy
kontynuacja polityki FEDyeahman pisze:Zastanawiam się co spowodowało umocnienie dolara mimo dalszego dodruku i braku wzmianki o jego zaprzesatniu.
jakos mi teraz brakuje teorii etiopii, moze by podpowiedzial jak przeplywa kapital aktualnie
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Politya FED przecież jest skeirowana na oslabianie dolara - o to chodzi by ruszyć gospodarke.greg811 pisze:kontynuacja polityki FEDyeahman pisze:Zastanawiam się co spowodowało umocnienie dolara mimo dalszego dodruku i braku wzmianki o jego zaprzesatniu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
reakcja dziwna dosc umocnien USD czekamy na konferencje
szczególnie na U J
szczególnie na U J
- ZielonaMgielka
- Maniak
Sprzedajesz prosto we wsparcie D1?Ciapul pisze:wzieło, następny już czeka na 3705Martinez pisze: Wzięło sell stopa?
Troche ryzykowne moim zdaniem.
https://www.tradingview.com/x/GlCkaAeX/
W jakie poziomy celujesz Ciapul?
o żesz, nie przestawiłem zegara na ff i myslalem, że dopiero o 20 są dane dla usd.
o żesz mać
o żesz mać
Ależ teraz kasy się przewala. A stopy to hurtowo poszły 

http://www.tvncnbc.pl/kiedy-fed-zakoncz ... 67482.htmlyeahman pisze:Politya FED przecież jest skeirowana na oslabianie dolara - o to chodzi by ruszyć gospodarke.greg811 pisze:kontynuacja polityki FEDyeahman pisze:Zastanawiam się co spowodowało umocnienie dolara mimo dalszego dodruku i braku wzmianki o jego zaprzesatniu.