DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
Książka jest godna polecenia dla każdego myślę. NAuczyć nei nauczy ale pozwala poukładać wiedzę lub tak jak w tej sytuacji poczytać o strukturze jaką często spotykam na wykresie a do końca nie wiem jak się z nią obchozić (poza tym że zawsze gram na kontynuację trendu na niej i polecam bo jest skuteczne)

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a nauczył sie ktoś jezdzic autem na kursie nauki jazdy ??BOCZEK pisze:super, ta książka pozwala zajebiscie znajdować analizy/formacje, ale czy uczy grania?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ciapul pisze:a nauczył sie ktoś jezdzic autem na kursie nauki jazdy ??BOCZEK pisze:super, ta książka pozwala zajebiscie znajdować analizy/formacje, ale czy uczy grania?

Chciałem dodać obrazek i mam takie coś "Niezgodność typów obrazków: oczekiwano rozszerzenia bmp, otrzymano jpg."
a jak wrzucam .bmp , to mi wyskakuje , że rozszerzenie nieprawidłowe , o co kaman ktoś wie ??
Wczesniej bez problemu zawsze
pomoże ktoś ??
ale jakby nie patrzec ublizasz ludziom bez powodu, paliwo dobrem luksusowym??? i dlatego ma byc oblozone 70% podatkiem, czy ja czytam to co czytam, powiedz to w usa, oni tak nie uwazaja ,maja 2 razy tansze paliwo i zyja, ciekawe jak to robia  , to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach  ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty
, to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach  ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty  , ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze,  i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczy
, ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze,  i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczy

, to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach  ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty
, to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach  ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty  , ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze,  i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczy
, ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze,  i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczyRe: DayTrading: Środa 30.10.2013
Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
BRENT wchodzi na Lyeahman pisze:Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscy
 tak mi się zdaje
 tak mi się zdajePrzeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
						Tak myślę!
u mnie szykuje sie krotki skalp na e/u, za minute obacze czy wejde

ja to raczej tak widze :yeahman pisze:Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscy
https://www.tradingview.com/x/1VyWDyPh/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ja wziąłem S. Zobaczymy co z tego wyjdzie.BOCZEK pisze:BRENT wchodzi na Lyeahman pisze:Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscytak mi się zdaje
Ciapul to troche nie ten interwał