DayTrading: Środa 30.10.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 31 paź 2013, 00:00

Wzrost
21
50%
Bez zmian
5
12%
Spadek
16
38%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 30.10.2013

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Książka jest godna polecenia dla każdego myślę. NAuczyć nei nauczy ale pozwala poukładać wiedzę lub tak jak w tej sytuacji poczytać o strukturze jaką często spotykam na wykresie a do końca nie wiem jak się z nią obchozić (poza tym że zawsze gram na kontynuację trendu na niej i polecam bo jest skuteczne)
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

BOCZEK pisze:super, ta książka pozwala zajebiscie znajdować analizy/formacje, ale czy uczy grania?
a nauczył sie ktoś jezdzic autem na kursie nauki jazdy ?? :D
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Ciapul pisze:
BOCZEK pisze:super, ta książka pozwala zajebiscie znajdować analizy/formacje, ale czy uczy grania?
a nauczył sie ktoś jezdzic autem na kursie nauki jazdy ?? :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chciałem dodać obrazek i mam takie coś "Niezgodność typów obrazków: oczekiwano rozszerzenia bmp, otrzymano jpg."
a jak wrzucam .bmp , to mi wyskakuje , że rozszerzenie nieprawidłowe , o co kaman ktoś wie ??
Wczesniej bez problemu zawsze

pomoże ktoś ??

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

ale jakby nie patrzec ublizasz ludziom bez powodu, paliwo dobrem luksusowym??? i dlatego ma byc oblozone 70% podatkiem, czy ja czytam to co czytam, powiedz to w usa, oni tak nie uwazaja ,maja 2 razy tansze paliwo i zyja, ciekawe jak to robia ;), to nie schematy powielaja biede, kto ma te miliardy na tych kontach ten ma, ale tylko krotko obraujac ci sytuacje, ublizasz ludziom, ze trymaja pieniadze na kontach i nie inwestuja i nie maja takich zyskow jakie zapewne masz ty ;), ale niemcy w zeszlym roku, wyemitowaly obligacje na chyba 100 miliardow euro, nie pamietam dokladnie i zgadnij wszystkie poszly, nabyly je instytucje ktore z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci, wiedza jak pomnazac kapital, sprawdz sobie oprocentowanie obligacji amerykanskich, czy brytyjskich, glownie kupuje je fundusze, i banki jak jpmorgan, czy goldman sachs, oni tez sie nie znaja? to ze ty masz wieksza sklonnosc do ryzyka, nie oznacza , ze wiesz lepiej jak wykrecac zyski, to sa dwie zupelnie rozne rzeczy

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

yeahman pisze:Grajcie i zarabiajcie z tego wszyscy
BRENT wchodzi na L :( tak mi się zdaje
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

u mnie szykuje sie krotki skalp na e/u, za minute obacze czy wejde

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

ja to raczej tak widze :
https://www.tradingview.com/x/1VyWDyPh/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Martinez
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Martinez »

BOCZEK pisze:
BRENT wchodzi na L :( tak mi się zdaje
Ja wziąłem S. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Ciapul to troche nie ten interwał :)

Zablokowany