DayTrading: Środa 30.10.2013
Re: DayTrading: Środa 30.10.2013
jak brent przebije na trwałe 109.5 dolca, potem 111.5 to nie wiem po ile będzie benzyna u nas po 7zików? na chyba ze dolar i ojro spadną do złotówki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Przecież to praktycznie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistościBOCZEK pisze:jak brent przebije na trwałe 109.5 dolca, potem 111.5 to nie wiem po ile będzie benzyna u nas po 7zików? na chyba ze dolar i ojro spadną do złotówki

w tym karju nic nie ma odzwierciedlenia do rzezcywistości, posady w KGHM za głosy, u nas zarabiasz srenid 18 złotówek za godzinę, ale za benzynke płacisz 6, na zachodzie, podobna stawka tylko ze w euro, ale za benzynie płacisz już tylko 1,2 euro czyli też te 6 złotych
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Zależy o szczytach na jakim interwale mówisz. Bo jeśli na M5 to bardzo możliwe, a H4 to już chyba nie bardzomaassk pisze:Brent (M5) oby dołemtylko ta flaga pro wzrostowa...
dobrze, że ja tylko skalpuje. Boczek, Tobie też sie wydaje, ze nowe szczyty będą?

uj /jankes -down
edek -up
hgw

uj-nietoperek lux +orgr
edek -up
hgw

uj-nietoperek lux +orgr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czyli zaczyna się to zazębiać...Nowy123 pisze:
http://pulsinwestora.pb.pl/3398048,7857 ... ykres-dnia
jak już mówimy o Afryce to ujek jest w czarnej ...... wszystkie chwyty dozwolone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
uj, a tak? https://www.tradingview.com/x/uyrjsvmj/ h4
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
To nie moja wina ,ale czemu sie dziwisz jak ja bym mieszkał na drugim koncu świata i miał produkt do sprzedania to też bym miał w dupie , ze w jakiejs Posce płaczą , ze sprzedaje im drogo , skoro i tak kupią ?? tak można prosić applea o iphony za 500zł bo u nas bieda , microsoft o windowsa za 100zł , VW o passaty za 20 tyś i tak dalej przykłady można mnożyć. Nie moja wina , ze w tym kraju ludzie w dzien wypłaty ida wydać 90% swoich pieniędzy do zagniczynch sieci pompując samonapędzający sie mechanizm pogłebiania swojej biedy. Jak ktoś zarabia u nas , a Wydaje za granice to nie wiem czego oczekuje. To podsatowy bląd logiczny 90% ludzi w tym kraju przez których nie możemy iść dalej , ich tępe myślenie i możliwość mydlenia im oczu do granic absurdu.BOCZEK pisze:w tym karju nic nie ma odzwierciedlenia do rzezcywistości, posady w KGHM za głosy, u nas zarabiasz srenid 18 złotówek za godzinę, ale za benzynke płacisz 6, na zachodzie, podobna stawka tylko ze w euro, ale za benzynie płacisz już tylko 1,2 euro czyli też te 6 złotych
@krinvest
Problem jest znacznie prostszy - jesteśmy państwem skolonizowanym, beż żadnego przemysłu. Po prostu tania siła robocza, bo ludziom udało się wmówić, że podstawą ekonomi są usługi. Także niska płaca leży w naszej naturze, bo kolonizatorzy chcą jak najwięcej zarobić na naszej pracy.
Problem jest znacznie prostszy - jesteśmy państwem skolonizowanym, beż żadnego przemysłu. Po prostu tania siła robocza, bo ludziom udało się wmówić, że podstawą ekonomi są usługi. Także niska płaca leży w naszej naturze, bo kolonizatorzy chcą jak najwięcej zarobić na naszej pracy.