DayTrading: Środa 30.10.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 31 paź 2013, 00:00

Wzrost
21
50%
Bez zmian
5
12%
Spadek
16
38%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 30.10.2013

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

jak brent przebije na trwałe 109.5 dolca, potem 111.5 to nie wiem po ile będzie benzyna u nas po 7zików? na chyba ze dolar i ojro spadną do złotówki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

BOCZEK pisze:jak brent przebije na trwałe 109.5 dolca, potem 111.5 to nie wiem po ile będzie benzyna u nas po 7zików? na chyba ze dolar i ojro spadną do złotówki
Przecież to praktycznie nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości :D

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

w tym karju nic nie ma odzwierciedlenia do rzezcywistości, posady w KGHM za głosy, u nas zarabiasz srenid 18 złotówek za godzinę, ale za benzynke płacisz 6, na zachodzie, podobna stawka tylko ze w euro, ale za benzynie płacisz już tylko 1,2 euro czyli też te 6 złotych
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Martinez
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Martinez »

maassk pisze:Brent (M5) oby dołem :D tylko ta flaga pro wzrostowa...
dobrze, że ja tylko skalpuje. Boczek, Tobie też sie wydaje, ze nowe szczyty będą?
Zależy o szczytach na jakim interwale mówisz. Bo jeśli na M5 to bardzo możliwe, a H4 to już chyba nie bardzo :D

Awatar użytkownika
TGV
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: TGV »

uj /jankes -down
edek -up
hgw :?: :d :?:

uj-nietoperek lux +orgr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

pcm
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: pcm »

Nowy123 pisze:Obrazek
Czyli zaczyna się to zazębiać...
http://pulsinwestora.pb.pl/3398048,7857 ... ykres-dnia

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

jak już mówimy o Afryce to ujek jest w czarnej ...... wszystkie chwyty dozwolone
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

BOCZEK pisze:w tym karju nic nie ma odzwierciedlenia do rzezcywistości, posady w KGHM za głosy, u nas zarabiasz srenid 18 złotówek za godzinę, ale za benzynke płacisz 6, na zachodzie, podobna stawka tylko ze w euro, ale za benzynie płacisz już tylko 1,2 euro czyli też te 6 złotych
To nie moja wina ,ale czemu sie dziwisz jak ja bym mieszkał na drugim koncu świata i miał produkt do sprzedania to też bym miał w dupie , ze w jakiejs Posce płaczą , ze sprzedaje im drogo , skoro i tak kupią ?? tak można prosić applea o iphony za 500zł bo u nas bieda , microsoft o windowsa za 100zł , VW o passaty za 20 tyś i tak dalej przykłady można mnożyć. Nie moja wina , ze w tym kraju ludzie w dzien wypłaty ida wydać 90% swoich pieniędzy do zagniczynch sieci pompując samonapędzający sie mechanizm pogłebiania swojej biedy. Jak ktoś zarabia u nas , a Wydaje za granice to nie wiem czego oczekuje. To podsatowy bląd logiczny 90% ludzi w tym kraju przez których nie możemy iść dalej , ich tępe myślenie i możliwość mydlenia im oczu do granic absurdu.

entropia

Nieprzeczytany post autor: entropia »

@krinvest

Problem jest znacznie prostszy - jesteśmy państwem skolonizowanym, beż żadnego przemysłu. Po prostu tania siła robocza, bo ludziom udało się wmówić, że podstawą ekonomi są usługi. Także niska płaca leży w naszej naturze, bo kolonizatorzy chcą jak najwięcej zarobić na naszej pracy.

Zablokowany