jaki dol? pierwsze powazniejsze wsparcie na 3740 i edek sie na obecna chwile wysypal...zobaczymy co dalej zrobi...pr7emo pisze:giełdy na zielono a edek w dół?
DayTrading: Wtorek 29.10.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
chyba w ten sposób oni to licząkk.dreamer pisze:czyli 0,1 lota?pr7emo pisze:wziąłem sella usdjpy pro, ponieważ na zwykłych parach (bez pro) spready są za wysokiekk.dreamer pisze:ja tez mam, dostałam 626ale platforma kosmiczna, narazie nie mam czasu jej rozkminiać
10000 jednostek :]

jutro kontunuacja spadków, teraz na korektę nie liczę - aby utrudnić wsiadanie - trzeba pociąg dogonićatlanticos pisze:jaki dol? pierwsze powazniejsze wsparcie na 3740 i edek sie na obecna chwile wysypal...zobaczymy co dalej zrobi...pr7emo pisze:giełdy na zielono a edek w dół?
-- Dodano: 29 paź 2013, 21:17 --
będzie umocnienie indeksu dolara - szczególnie widać to na kangurze i kiwi
A Ci znowu wróżą 
jutro mamy ładny kalendarzyk

jutro mamy ładny kalendarzyk

Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, 20:23 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
To i ja pospamuję 1.37400 zagram longa i weszła Ska na S&P po 1770.
The only way is up
- zastapmnie
- Pasjonat
off topic, czyli o tym, jak umiera życie w Oceanach i dlaczego:
http://exignorant.wordpress.com/2013/10 ... -umiera-2/
http://exignorant.wordpress.com/2013/10 ... -umiera-2/
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Sensownie wygląda edek na buy ze względu na bliski SL (proponowałbym 3725) i szansa że do FOMC mimo inncyh danych może nie być próby przełamania tego oporu.
A przy odrobinie szczęścia za pomocą Bena Drukarza być morze będzie sporo do ugrania na longu.
A przy odrobinie szczęścia za pomocą Bena Drukarza być morze będzie sporo do ugrania na longu.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ma ktoś jakiś pomysł odnośnie korekty na SP500?
Otworzyłem właśnie S, indeks się ewidentnie zagalopował, niezdrowy ten wzrost bez korekty
wg moich analiz W1 potencjalny szczyt przebity, na D1 też, jedynie na H1 wychodzi w okolicach 1775-1780
Otworzyłem właśnie S, indeks się ewidentnie zagalopował, niezdrowy ten wzrost bez korekty
wg moich analiz W1 potencjalny szczyt przebity, na D1 też, jedynie na H1 wychodzi w okolicach 1775-1780
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
consumer board słabo, sprzedaż detaliczna słabiutko
wniosek, na dolarze jest niezrealizowany potencjał osłabienia
Dlatego L na eur/usd i s na S&Ppr7emo pisze:consumer board słabo, sprzedaż detaliczna słabiutko

The only way is up