DayTrading: Wtorek 29.10.2013
- FxEntourage
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Co do EURUSD pozycje krotkie ponad 1.3830 z maksymalym TP 25 pips, a pozycje dlugie tylko w przypadku znaczacego przebicia tego poziomu. Preferowane miejsce wejscia w forex journal ,,Tradeseeker Price Action Strategy''.
no widać nie można, skoro teraz zadziałał jako opór...yeahman pisze:Ciapul - ale skoro nie mial siły do niego wrócić to chyba mozna zapomieć o tym kanale?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
eurchf szykuje się do wybicia górą kanału spadkowego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ciapul pisze:Chooopie jak bedziesz grał 5-10 lot to do tego Twojego wesela nie dożyjesz ...Kusus pisze:Panowie a graliście może kapitałem 50 k - 100 k PLN na admiral standard i 5 - 10 Lot bez problemu?
Zastanawiam się po prostu co będzie za pół roku, rok. Póki co mogę sobie pozwalać na pozycję 0.01 do max 2,3 Lot, gram około 15% risk max ale zastanawiam się co dzieje się w AM Standard jak dojdziesz do tego 50 k i zagrasz tymi >5 lotami. Kradną kasę?
zmiana układu sił
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto gra grubo wygrać musi.
Chłopaki na Kablu testują psychikę detalistów.... nie ma co 

lukadz pisze:nie polecam ci juz korzystac z tego brokera.korzystalem z niego rok czasu.obecnie broker ma problemy finansowe przez jednego z traderow ktoremu powiezyl srodki firmy a ten poplynal.zobacz jak wyglada obecnie egzekucja zlecen.ciezko czasem zamknac pozycje .jeszcze pare miesiecy temu byl to jeden z lepszych brokerow obecnie mocno podupadl.Kusus pisze:Panowie a graliście może kapitałem 50 k - 100 k PLN na admiral standard i 5 - 10 Lot bez problemu? Czy broker robil wam jakies problemy?
Ja polecam BOSSA. W jednym miejscu jest GPW (akcje, kontrakty, ike, fundusze) oraz forex. Transfer pomiędzy rachunkami jest natychmiastowy. Oczywiście zależy kto jak gra. Ja akurat na H1 to mi tam nie przeszkadzają detale i problemy z M1
No to są jakieś jaja, jeśli nie powiedzieć szulernia. Wychodziłem z roboty jak zaczynał się odpał. Poszło ponad 1,38. Podniosłem stopa, żeby być na plusie w razie co, ale że to wróci do ceny po której brałem L - szok.
- atlanticos
- Maniak
zaraz zobaczysz kolejny powrot na goreZwiastun pisze:No to są jakieś jaja, jeśli nie powiedzieć szulernia. Wychodziłem z roboty jak zaczynał się odpał. Poszło ponad 1,38. Podniosłem stopa, żeby być na plusie w razie co, ale że to wróci do ceny po której brałem L - szok.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv