Czyli kolejne L wróżysz?atlanticos pisze:zaraz zobaczysz kolejny powrot na goreZwiastun pisze:No to są jakieś jaja, jeśli nie powiedzieć szulernia. Wychodziłem z roboty jak zaczynał się odpał. Poszło ponad 1,38. Podniosłem stopa, żeby być na plusie w razie co, ale że to wróci do ceny po której brałem L - szok.
DayTrading: Wtorek 29.10.2013
- kk.dreamer
 - Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 29.10.2013
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Tak - Edek cel 1.365atlanticos pisze:zaraz zobaczysz kolejny powrot na goreZwiastun pisze:No to są jakieś jaja, jeśli nie powiedzieć szulernia. Wychodziłem z roboty jak zaczynał się odpał. Poszło ponad 1,38. Podniosłem stopa, żeby być na plusie w razie co, ale że to wróci do ceny po której brałem L - szok.
Rzeczywiście wygląda to jak powrót na górę
Ten edek to jest jakaś padaka cieżka 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
kablos dane na 16030 20

Szanowni analitycy techniczni może ktoś to jakoś wytłumaczyć? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
i w taki szybki sposób dorysowali prawe ramię na edku. teraz pokonanie linii szyi nas czeka raczej

- kk.dreamer
 - Pasjonat

Mamy krecika i usypał nam kopczykyeahman pisze:Szanowni analitycy techniczni może ktoś to jakoś wytłumaczyć?
więc trzeba dziada wysłać w kosmos
					Ostatnio zmieniony 29 paź 2013, 17:10 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
formacja "Bankstera" 
występuje dosyć często, w szczególności wtedy jak zbyt dużo ludu jest zapakowanego w Elki i trza im pokazać że bedzie spadać. Wtedy sie na Eski przerzucą a i taak pójdzie do góry bo bankstera zawsze zarabia.

występuje dosyć często, w szczególności wtedy jak zbyt dużo ludu jest zapakowanego w Elki i trza im pokazać że bedzie spadać. Wtedy sie na Eski przerzucą a i taak pójdzie do góry bo bankstera zawsze zarabia.
Money flow. 
"pips to the people"
						"pips to the people"
Uważaj bo Ci sie zaraz edek wedrze do tego kanałuCiapul pisze:no widać nie można, skoro teraz zadziałał jako opór...yeahman pisze:Ciapul - ale skoro nie mial siły do niego wrócić to chyba mozna zapomieć o tym kanale?
pazerny zawsze dwa razy traci...Zwiastun pisze:No to są jakieś jaja, jeśli nie powiedzieć szulernia. Wychodziłem z roboty jak zaczynał się odpał. Poszło ponad 1,38. Podniosłem stopa, żeby być na plusie w razie co, ale że to wróci do ceny po której brałem L - szok.
ja Ci moge wytłumaczyć po mojemu Obrazek nr 3yeahman pisze:Szanowni analitycy techniczni może ktoś to jakoś wytłumaczyć?
Zna ktoś i poleci z serca jakiegoś brokera który da mi płynna regulacje lota bez przeskoków z 0.14 lot na 1 lot itp ??
tak żebym mógł ustawić dowolna wartość ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.