DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
technicznie powinno odbić sie od kanału, i złapać moje Tp w przeciwnym wypadku strzeli ponad 100 pipsowy SL

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 20:56 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
109.5 dolca jest blisko, a jak iwdać znaczaca ta cena jest
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No ja się spodziewam dalej spadków ale zobaczymy co wykręcą.
No zobaczymy... ciężko będzie osiągnąć C, musiałoby przebić wsparcia i między innymi LT dzienną. Ale jakby się udało to dalsze spadki, a jak nie to powrót tak jak ktoś pisał do 1.616 przynajmniej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 21:09 przez sonia123, łącznie zmieniany 1 raz.
na niższym interwale! może zawracaBOCZEK pisze:technicznie powinno odbić sie od kanału, i złapać moje Tp w przeciwnym wypadku strzeli ponad 100 pipsowy SL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krinvest - mam praktycznie te same poziomy
troszkę inny wolument.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
na edku ładnie idą od bandy do bandy na minutowym.
Tam gdzie masz c pociąg już może nie zatrzymać się, to kabel - brytyjski Shinkansensonia123 pisze:No zobaczymy... ciężko będzie osiągnąć C, musiałoby przebić wsparcia i między innymi LT dzienną. Ale jakby się udało to dalsze spadki, a jak nie to powrót tak jak ktoś pisał do 1.616 przynajmniej
jak widze na nawigatorze ze "eksperci" obstawiaja spadki to wiadomo ze beda wzrosty
eur usd up