kisz sie teraz 16160 znowu testownia powtórka z rozrywki jak ostanio UE cos oslabilo KABLA a pozniej znowu USA osłabiała USDlaktor pisze:poczekałbym z tymi spadkami, ale w tej chwili nic nie wiadomo jak dla mnie..kisi sięNowy123 pisze:wszystko przemawa nad spadkami na kablu
a na M5 sie kisza pod oporami
DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
ujek podjechał do wsparcia intra
wchodzą większe zlecenia na małej płynności (to przemyślany ruch grubasów!?)
wchodzą większe zlecenia na małej płynności (to przemyślany ruch grubasów!?)
- roberttheus
- Maniak
windsurfing na falach trendu
nic się nie kisi idzie po mojemu a ja kretyn się mądrze na forum zamiast zarabiać, ehh wada skalpu wychodzi się za szybko...Nowy123 pisze:kisz sie teraz 16160 znowu testownia powtórka z rozrywki jak ostanio UE cos oslabilo KABLA a pozniej znowu USA osłabiała USDlaktor pisze:poczekałbym z tymi spadkami, ale w tej chwili nic nie wiadomo jak dla mnie..kisi sięNowy123 pisze:wszystko przemawa nad spadkami na kablu

teraz ma okazję odbić albo kontynuować wzrost
a i jeszcze mały prezent dla wszystkich którzy twierdzą że na fx nie ma matematyki i prawidłowości bo akurat znalazłem perełkę... to tak apropos porannej dyskusji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Ze złotem różnie jeszcze może byćroberttheus pisze:http://www.mql5.com/en/charts/949073/xa ... ltd?bind=1
tak wygląda moja marna sytuacja
http://biznes.onet.pl/duchy-goldman-sac ... rasa-detal
Kto gra grubo wygrać musi.
Możesz objaśnić, na czym owa perełka polega, bo chyba nie chodzi Ci o przecięcie średnich? 

nic się nie kisi idzie po mojemu a ja kretyn się mądrze na forum zamiast zarabiać, ehh wada skalpu wychodzi się za szybko...laktor pisze:kisz sie teraz 16160 znowu testownia powtórka z rozrywki jak ostanio UE cos oslabilo KABLA a pozniej znowu USA osłabiała USDNowy123 pisze:poczekałbym z tymi spadkami, ale w tej chwili nic nie wiadomo jak dla mnie..kisi sięlaktor pisze:wszystko przemawa nad spadkami na kablu

teraz ma okazję odbić albo kontynuować wzrost[/quote]
pisalem ze 16030 to musz nam wylamac sie mocniej z 16120
mowa o tym ze kisili sie przy 16140 okolicach i czapa od 16163 zaliczona
powrot zaliczony i decyzja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
odbicie na m5 zatrzymało się dokładnie co do pipsa na poziomie wcześniejszego przebicia macdentropia pisze:Możesz objaśnić, na czym owa perełka polega, bo chyba nie chodzi Ci o przecięcie średnich?
i obecnie go przebija wraca i kisi się. myślałem że to widać aż za bardzo, a takich rzeczy dziennie można pare dzięsiąt znaleźć
Aut viam inveniam aut faciam
zgadza się, jednak póki co wybronił obszar wsparcia wynikający z lokalnych ekstramów zawierający również linię szyi dużego rgr'aNowy123 pisze:wszystko przemawa nad spadkami na kablu
trzeba się porządnie rozpędzić, żeby potwierdzić dużego rgr'a
https://www.tradingview.com/x/hgsWVOpW/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na h1 ładnie ujek wygląda