DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Edek pewnie podjazd pod 1.38 i tam sie rozegra czy down czy up na 1.3810 i wyzej. Na świece trzeba patrzec.
na ujocie będzie solidny zjazd, jeszcze user Takitam wczoraj skupił moją uwagę na trójkącie wykresu weekly
może być niezła granda
może być niezła granda

-
- Stały bywalec
Co myślicie o EUR/PLN do końca tego tygodnia? Długookresowo?
jak stawiasz na up to jest fajny trejd na nzd/usdmaassk pisze:Edek pewnie podjazd pod 1.38 i tam sie rozegra czy down czy up na 1.3810 i wyzej. Na świece trzeba patrzec.
ciekwe co bankstera wykresli pod FED i co PINOKIO drukarz BERNANKE nowego wymysli
-- Dodano: pn 28-10-2013, 16:46 --
kabla bronia znowu od 16140 zobaczymy czy znowu na sesji USA nie zaczna oslabiac USD
-- Dodano: pn 28-10-2013, 16:46 --
kabla bronia znowu od 16140 zobaczymy czy znowu na sesji USA nie zaczna oslabiac USD
Nowy, podobno jak SP500 przebije 1765 dolca, to akcje mają być drukowane pozłacanym atramentem co jeszcze bardziej podbije ich cenę
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Edek, jak narazie ja tu widze chwilowe niezdecydowanie 3775 - 3815
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
czyli wciskali S na edku?crok. pisze:to juz nawet dzis skosne skupowali makulature $ , europa kupowala $ a oczywiscie drukarze sprzedaja!!!
Coś mi tu nie pasuje w moich technicznych rozważaniach.
bo edka bym kupował ale UJ i EJ sprzedawał, po h4 może się roz korelując,
rope też bym wcisną na S, to po m5
ale jak tam patrze na m5 to UJ na L zaczyna wchodzić
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 16:05 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dobrze oznaczyłeś zakres konsolidacjiyeahman pisze:Edek, jak narazie ja tu widze chwilowe niezdecydowanie 3775 - 3815

Na M1 chyba jazda w górę, poszedł buy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.