DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.10.2013
odbitka KAngaru od oporow
wiec jednak z 8350 trzeb bedzie poczekac
wiec jednak z 8350 trzeb bedzie poczekac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:Jak ktoś jest ćwoku, to nie pomoże IchimokuKusus pisze:
To siebie katujesz a nie nas ;] Nie znam nikogo kto by posługiwał się tym wskaźnikiem i zarabiał na czymkolwiek co ma funkcję czasu na osi X.
to było nieładne

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Dlaczego?, czy ja napisałem, że stosujący ichimoku jest ćwokiem. W stwierdzeniu chodzi mi o to, że jeżeli ktoś jest jełopem, to mu żaden system nie pomoże.jen-yy pisze:Bemowo1 pisze:Jak ktoś jest ćwoku, to nie pomoże IchimokuKusus pisze:
To siebie katujesz a nie nas ;] Nie znam nikogo kto by posługiwał się tym wskaźnikiem i zarabiał na czymkolwiek co ma funkcję czasu na osi X.
to było nieładne
Chodziło mi także o rym AA,AB
Jak ktoś jest ćwoku, to nie pomoże Ichimoku[/quote]
to było nieładne
[/quote]
Dlaczego?, czy ja napisałem, że stosujący ichimoku jest ćwokiem. W stwierdzeniu chodzi mi o to, że jeżeli ktoś jest jełopem, to mu żaden system nie pomoże.
Chodziło mi także o rym AA,AB[/quote]
na Fx-sie nudy to na forum brudy
to było nieładne

Dlaczego?, czy ja napisałem, że stosujący ichimoku jest ćwokiem. W stwierdzeniu chodzi mi o to, że jeżeli ktoś jest jełopem, to mu żaden system nie pomoże.
Chodziło mi także o rym AA,AB[/quote]
na Fx-sie nudy to na forum brudy
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Bemowo1 pisze:Dlaczego?, czy ja napisałem, że stosujący ichimoku jest ćwokiem. W stwierdzeniu chodzi mi o to, że jeżeli ktoś jest jełopem, to mu żaden system nie pomoże.jen-yy pisze:Jak ktoś jest ćwoku, to nie pomoże IchimokuBemowo1 pisze:
to było nieładne
Chodziło mi także o rym AA,AB
Dobrze Bemowo.
To teraz jako absolwent uczelni technicznej o dość ścisłym kierunku specjalizujący się w ścisłej dziedzinie hobbystycznie i zawodowo zadam Ci jedno, proste pytanie.
W jaki sposób masz pewność, że coś co sugeruje kierunek na podstawie średnich ważonych z czasookresu zamkniętego może mieć trafność na poziomie większym niż 50%? (a zatem jak znajdujesz analogię do tego, że wskaźnik ten jest współmierny do czyjejś inteligencji?)
Jeśli znajdziesz logiczną odpowiedź na to pytanie to przyjmuję tego ćwoka do siebie i przelewam Ci całe moje Depo na Twoje konto.
Jeśli natomiast nie znajdziesz to z kolei Ty przymujesz tego ćwoka na klatę ponieważ grasz czymś na czym nie da się zarabiać w żaden matematycznie logiczny sposób nie licząc szczęścia ;]
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 11:19 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeszcze jeden rym i podkreślam, że do nikogo go nie kieruję. Chodzi mi o przekaz artystyczny.
Uważaj ćwoku, bo dostaniesz amoku
za krytykowanie stosujących Ichimoku.
amoku - ćwoku (rym)
-- Dodano: 28 paź 2013, 12:21 --
amoku - ćwoku (rym)
Zachęcam do zapoznania się ze zjawiskami ermanometrycznymi, nie mam czasu na prowadzenie wykładu za darmoKusus pisze:
Dobrze Bemowo.
To teraz jako absolwent uczelni technicznej o dość ścisłym kierunku specjalizujący się w ścisłej dziedzinie hobbystycznie i zawodowo zadam Ci jedno, proste pytanie.
W jaki sposób masz pewność, że coś co sugeruje kierunek na podstawie średnich ważonych z czasookresu zamkniętego może mieć trafność na poziomie większym niż 50%? (a zatem jak znajdujesz analogię do tego, że wskaźnik ten jest współmierny do czyjejś inteligencji?)
Jeśli znajdziesz logiczną odpowiedź na to pytanie to przyjmuję tego ćwoka do siebie i przelewam Ci całe moje Depo na Twoje konto.
dobra bujac na pierwsze opory na KIWI a tam trzeba pomyslec o cofce pod S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
uwazaj na kiwi
bo sie mozesz zdziwic
patrze na edka na 15m interwale
i czuje ze topie sie w kanale
waska konsola,
dla kieszeni trejdera spora niedola
bo sie mozesz zdziwic
patrze na edka na 15m interwale
i czuje ze topie sie w kanale
waska konsola,
dla kieszeni trejdera spora niedola
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 11:31 przez sureshot, łącznie zmieniany 2 razy.
rym aa , ab ?Bemowo1 pisze:rym AA,AB

odpuście sobie i tak od razu widac , ze do porozumienia nie dojdziecie

Właśnie sam się pojechałeś ;] Dziękuje ;]Bemowo1 pisze:Mam jeszcze jeden rym i podkreślam, że do nikogo go nie kieruję. Chodzi mi o przekaz artystyczny.
amoku - ćwoku (rym)
Zachęcam do zapoznania się ze zjawiskami ermanometrycznymi, nie mam czasu na prowadzenie wykładu za darmoKusus pisze:
Dobrze Bemowo.
A ja zachęcam, zanim zaczniesz ludziom wciskać kit bez jakichkolwiek podstaw matematycznych, przeczytanie na wikipedii czym jest gra losowa a potem dopiero branie się za ermanometrie i w ogóle forex nie mówiąc już o tym, że konsoludujesz skuteczność z jakąkolwiek inteligencją co nie ma najmniejszego sensu ponieważ ona nie jest wyznacznikiem wygrywania bądź przegrywania na forexie z racji bycia właśnie grą o wielu zmiennych (losową)
System naszej edukacji powinien zacząć się od zlikwidowania akademii ekonomicznych i przeniesieniu tych kierunków na uczelnie techniczne. Może jakby wtedy byłoby lepiej w naszym kraju...
Ostatnio zmieniony 28 paź 2013, 11:33 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.