DayTrading: Piątek 25.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
na DAx zamkne pozycje bo mi wpadla jedna analogi jeszcze i mysle czy jej nie zrobi zobacze jak zamkna SP500 czy te co mam przy 1750 nie zamknac na cofce jesli taka analoga by sie sprawdzila t onas p o1 2 3 ptk moga tak mozlanie znowu bujac
tak opcja jeszcze
-- Dodano: pt 25-10-2013, 21:13 --
SP500 taka analogi troche nie pasuje z Rajdem Mikolaja taki mozolne wspinanie sie po 2 3 ptk hmmm
tak opcja jeszcze
-- Dodano: pt 25-10-2013, 21:13 --
SP500 taka analogi troche nie pasuje z Rajdem Mikolaja taki mozolne wspinanie sie po 2 3 ptk hmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kupiłem w Sopocie ze 2 lata temu i zdobi półkę w pokoju.TsunamiPL pisze:Z zysków polecam zakupić ten oto napój (tylko dla pełnoletnich oczywiście):
http://www.uwuja.pl/wodka/431-wodka-sta ... illi-.html
Mówisz ze warto odkręcić

Grzegorz
Re: Odp: DayTrading: Piątek 25.10.2013
Czyli ze funt na otwarciu z luka ucieczki?magura2004 pisze:http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 4,1,0.html
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
sp500 pozamykane 5 ptk straty na jednym reszta w cenie dax tez zostal oto stare nie podoba mi sie to wyciagniecie na koniec moze o podpucha a moze nie
wziąłem małe eS na ujka, czuje kaske na otwarciu w Niedziele
DAX szczyt, S&P szczyt.Nowy123 pisze:sp500 pozamykane 5 ptk straty na jednym reszta w cenie dax tez zostal oto stare nie podoba mi sie to wyciagniecie na koniec moze o podpucha a moze nie
Jak mawia przysłowie: Nie walcz z FED.
The only way is up
Przysłowie też mówi, że najlepszy szczyt to podówjny szczyt.......coś czuje w kościach że dość tego hasania na S&P 500
TsunamiPL pisze:DAX szczyt, S&P szczyt.Nowy123 pisze:sp500 pozamykane 5 ptk straty na jednym reszta w cenie dax tez zostal oto stare nie podoba mi sie to wyciagniecie na koniec moze o podpucha a moze nie
Jak mawia przysłowie: Nie walcz z FED.
mam nowa wizja na DAx i SP500 p oty mc oroi chyab ze trup wyjdzie z AZJI to sie wskoczy dax mialem po 9000 te dzisiejsze i poczekam na pozniedzialek
A wiadomo, że przekroczy, skoro w Polsce zapisują niektórych chorych na operacje i na zabiegi na odległe terminy. W tej chwili już na 2028 rok podobno rekordzista jest zapisany

http://fakty.interia.pl/polska/news-rmf ... ampaign=wd
Przemyślenia po przepiciu:
- Ktoś z FED się wypowiadał ze zbyt gołebia Yallen może być zawieszona, może tuszu brakuje albo zbyt drogi.
- UE zdejmuje z wieszaka trupa, ale nie może go teraz użyć bo: w DE nie ma ekipy, eur jest drogie bo dolar jest aktualnie półproduktem, złotówka dobrze pokazuje wartość walut, gdyby to euro było drogie względem normalnie wartościowego dolara, to rynek nie obawiał by się niczego a to umocniło by nasza walutę do 4 zł za euro a za USD zapłacili byśmy 3.07
- kabel jest na podobnym szczycie jak 4 poprzednie w ciągu ostatnich 2 lat.
- NIkomu w UE nie pasuje mocny funt i mocne EUR
- od 8 miesięcy nie było tak mało Longów na USD, jedynie 692 mln względem 3,58 mld ! co oznacza ze wycofano 81% pieniedzy.
- mario i benek są nieobliczalni
wnioski dla eSkowiczów: jak spadnie to dobrze, jak pójdzie w górę to dobierać eSki nie wcześniej niż 1.39 i 1.6350
- Ktoś z FED się wypowiadał ze zbyt gołebia Yallen może być zawieszona, może tuszu brakuje albo zbyt drogi.
- UE zdejmuje z wieszaka trupa, ale nie może go teraz użyć bo: w DE nie ma ekipy, eur jest drogie bo dolar jest aktualnie półproduktem, złotówka dobrze pokazuje wartość walut, gdyby to euro było drogie względem normalnie wartościowego dolara, to rynek nie obawiał by się niczego a to umocniło by nasza walutę do 4 zł za euro a za USD zapłacili byśmy 3.07
- kabel jest na podobnym szczycie jak 4 poprzednie w ciągu ostatnich 2 lat.
- NIkomu w UE nie pasuje mocny funt i mocne EUR
- od 8 miesięcy nie było tak mało Longów na USD, jedynie 692 mln względem 3,58 mld ! co oznacza ze wycofano 81% pieniedzy.
- mario i benek są nieobliczalni
wnioski dla eSkowiczów: jak spadnie to dobrze, jak pójdzie w górę to dobierać eSki nie wcześniej niż 1.39 i 1.6350
Grzegorz