DayTrading: Piątek 25.10.2013
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
windsurfing na falach trendu
Nie kolor, silnik!!!!!atlanticos pisze:Bemowo widzę że masz ochotę wybrać się ze mną do salonu doradzić kolorBemowo1 pisze:edek,
teraz eliotowcy i muzykanci z harmoniami trawią taki układha ha 1.44 (pamiętam)

Oczywiście o Brencie
Myślisz że będą mieli parcie żeby zejść jeszcze niżej? 105 czy jeszcze niżej? Też sądzę że teraz gdzieś do 108-109 powinni wrócić.

Myślisz że będą mieli parcie żeby zejść jeszcze niżej? 105 czy jeszcze niżej? Też sądzę że teraz gdzieś do 108-109 powinni wrócić.
Wy tu pitu pitu o silniku a ja na rachunki zbieram i zastanawiam się skąd wziąć 3 koła żeby zapłacić zaliczkę na dom weselny
Edek 1.4 i dopiero potem down.
H4 wygląda prospadkowo ale jakiś pierdolony grubas trzyma ciągle enter.

"opcje" na pary kupujesz jakas pare np. na 30, czy 60 minut i jak po tym czasie twoje przewidywania sie sprawdzą to zgarniasz profit , jeśli nie , tracisz wszystko. profity z tego co sie orientowałem w różnych miejscach od 60 do 85 %roberttheus pisze:coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 13:16 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
opcje są genialne dla chwytających spadające noże i uśredniają pozycje. Ponosisz kosz premii opcyjnej, opcja gwarantuje określony poziom straty - (w zależności od 4 postawowych wariantów) o terminie wykonania opcji decyduje termin jej zawarcia - wygaśnięcia. Więc można ją kisić tygodniami i dokładać kolejne, a potem może się odwróci i wszystko będzie ok.roberttheus pisze:coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
-- Dodano: 25 paź 2013, 13:16 --
Żenisz się, nie bądź głupi jak ja!!!!!!!Kusus pisze:Wy tu pitu pitu o silniku a ja na rachunki zbieram i zastanawiam się skąd wziąć 3 koła żeby zapłacić zaliczkę na dom weselny![]()

- nielegalny
- Stały bywalec
Dlaczego ma mieć lepiej?Bemowo1 pisze:
Żenisz się, nie bądź głupi jak ja!!!!!!!![]()
![]()
A przy okazji - to odejście od 61 fibo (na wykresie chyba atlanticos miał) trochę mi śmierdzi. Niby jest książkowe ale za wolne, bez ikry. Obawiam się że cel ok. 1.4150 (tak mi wychodzi z "liczenia nóg po mojemu") jest coraz realniejszy
ja wczoraj włączyłem sobie demo opcji w xtb , pobawiałem się troche na up& down...ciekawe i szybkie, choć skłania do hazardu ale można zabezpieczać pozycje na fx...roberttheus pisze:coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Dokładnie, a Twój awatar jednoznacznie prezentuje stanowisko w tej sprawienielegalny pisze:Dlaczego ma mieć lepiej?Bemowo1 pisze:
Żenisz się, nie bądź głupi jak ja!!!!!!!![]()
![]()

- atlanticos
- Maniak
a mnie naszło na chwilę "szaleństwa"... może coś takiego na edku wykręca powiedzmy do wtorku? 
zapomniałem dodac czemu podwójny szczyt lokalny - bo na m5 możliwe że tworzy nam sie podwójne dno z zasięgiem 3830
jak się bawic to się bawic...jedna formacja uruchamia kolejna...efekt domina ...zobaczymy czy "w tym szaleństwie jest metoda"

zapomniałem dodac czemu podwójny szczyt lokalny - bo na m5 możliwe że tworzy nam sie podwójne dno z zasięgiem 3830

jak się bawic to się bawic...jedna formacja uruchamia kolejna...efekt domina ...zobaczymy czy "w tym szaleństwie jest metoda"

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 paź 2013, 13:31 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv