DayTrading: Piątek 25.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.10.2013
czyli jeszcze godzina i wszystko bedzie jasne w tym tygodniu...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- kk.dreamer
- Pasjonat
hEj chłopaki
ja tak dzisiaj tylko z doskoku, bo w pracy jestem. Ale widzę, że nareszcie idzie w dół w końcu to co powinno już dawno spadać

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- nielegalny
- Stały bywalec
Bemowo1 pisze:
Dokładnie, a Twój awatar jednoznacznie prezentuje stanowisko w tej sprawie
Mój awatar to postać "historyczno - literacka". Wy macie zagraniczne gwiazdy rozrywki, a ja swojskiego "króla bimbrowników".
Zauważył ktoś, że edek odbijał się od zamknięcia H1 z wczoraj? Może jak parę razy odbije od dołu to będzie korekta na razie był raz.
a gdzie to znaleźć w XTBCiapul pisze:ja wczoraj włączyłem sobie demo opcji w xtb , pobawiałem się troche na up& down...ciekawe i szybkie, choć skłania do hazardu ale można zabezpieczać pozycje na fx...roberttheus pisze:coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
https://www.xtb.pl/platformy/xoptionwrongWay pisze:a gdzie to znaleźć w XTB
najlepiej tam, bo ja na początku ściągnąłem sobie aplikacje przez pokój inwestora, ale potem i tak sie tam musialem wrocic po login i haslo do dema
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zielone "up & down" w "odkrywaj rynek"wrongWay pisze:Ciapul pisze:roberttheus pisze:coraz częściej dostaje propozycje inwestowania w opcje binarne? co to jest? lepsze niz forex niby ? reklamuja to na zasadzie uwolnij się od forex
a gdzie to znaleźć w XTB
atlanticos pisze:a mnie naszło na chwilę "szaleństwa"... może coś takiego na edku wykręca powiedzmy do wtorku?
zapomniałem dodac czemu podwójny szczyt lokalny - bo na m5 możliwe że tworzy nam sie podwójne dno z zasięgiem 3830![]()
jak się bawic to się bawic...jedna formacja uruchamia kolejna...efekt domina ...zobaczymy czy "w tym szaleństwie jest metoda"
to samo zauważyłem, ale czy M5 się sprawdzi w sensie wiarygodności
gdzieś do 1.378 powinni zlecieć, przynajmniej tak mi wychodzi z abc. A co dalej to chyba tylko oni wiedzą czy to już ten sygnał spadkowy czy chcą by większość pomyślała, że to już s, a tu raptem wystrzał.
muszą przebić się przez 1.3770 - 1.3790
ale ze mnie kuwa ćwiek, zahedżowałem eLkii i pozycja mi ucieka hehehehe