DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
co myslicie o dolarofranku? wedlug mnie cos takiego sie rysuje. swieczka d1 moglaby sie zamknac w ten sposob to bede happy;
byleby jutro z tych konsoli cokolwiek zrobili.
byleby jutro z tych konsoli cokolwiek zrobili.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
edek tuż nad obecną LT jest. Zobaczymy czy się odbije czy jednak może korekta
Jak lubicie polskie kino to na TVP kultura leci TO JA ZŁODZIEJ a na kino polska JOB
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
no jak te indexy nie pierd... w usa to ja juz nie wiem ile mozna..
-- Dodano: czw 24-10-2013, 22:38 --
"Goldman o payrollsach i USD
Bank doradza dwa razy się zastanowić zanim zacznie się mocno sprzedawać USD pod wpływem ostatniego odczytu danych z rynku pracy"
buhahaha , najpierw bredza o 1,4 a teraz cos trzesa ?
-- Dodano: czw 24-10-2013, 22:38 --
"Goldman o payrollsach i USD
Bank doradza dwa razy się zastanowić zanim zacznie się mocno sprzedawać USD pod wpływem ostatniego odczytu danych z rynku pracy"
buhahaha , najpierw bredza o 1,4 a teraz cos trzesa ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- atlanticos
- Maniak
jutro na Ifo rozczarowanie???... prognoza wyższa niż jakikolwiek odczyt od maja 2012 
Kolejny zapalnik?

Kolejny zapalnik?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jutro będzie masakra. Obstawiam, że dotkniemy 1.4 niezależnie od Ifo bo taki trend mają grubasy ;]atlanticos pisze:jutro na Ifo rozczarowanie???... prognoza wyższa niż jakikolwiek odczyt od maja 2012
Kolejny zapalnik?
- atlanticos
- Maniak
trzymam za Ciebie kciuki...Kusus pisze:Jutro będzie masakra. Obstawiam, że dotkniemy 1.4 niezależnie od Ifo bo taki trend mają grubasy ;]atlanticos pisze:jutro na Ifo rozczarowanie???... prognoza wyższa niż jakikolwiek odczyt od maja 2012
Kolejny zapalnik?

Dzisiaj o 8 rano myślałem, że już dzisiaj tam będziemy. Trochę się namordowałem na tym skakaniuatlanticos pisze:trzymam za Ciebie kciuki...Kusus pisze:Jutro będzie masakra. Obstawiam, że dotkniemy 1.4 niezależnie od Ifo bo taki trend mają grubasy ;]atlanticos pisze:jutro na Ifo rozczarowanie???... prognoza wyższa niż jakikolwiek odczyt od maja 2012
Kolejny zapalnik?![]()

Nie zdziwię się jak rajd ruszy od rana.
Cała ta publikacja danych jest już tutaj wliczona.
Wyczytałem, że dopiero posiedzenie EBC 7 listopada może zmienić trend.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 23:28 przez Takitam, łącznie zmieniany 1 raz.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Smiej się Żaba śmiej,atlanticos pisze:trzymam za Ciebie kciuki...Kusus pisze:Jutro będzie masakra. Obstawiam, że dotkniemy 1.4 niezależnie od Ifo bo taki trend mają grubasy ;]atlanticos pisze:jutro na Ifo rozczarowanie???... prognoza wyższa niż jakikolwiek odczyt od maja 2012
Kolejny zapalnik?![]()
na 61,8 była realizacja zysków, ale ten poziom jest tak widoczny, że aż prosi się sforsować stopy nad nim ustawione, - banksterzy to wiedzą, że Ty tam jesteś

ja bez pozycji na edku, edek to i tak flegmatyk
-- Dodano: 24 paź 2013, 23:30 --
następna realizacja zysków będzie przy tl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
ja też bez pozycji na edku... dwa razy dziś na szczycie S złapałem i dwa razy na + ale za drugim razem mało pipsów więc 3 podejście zrobie dopiero po wyjściu poniżej TL wzrostowej... a jak poleci w góre to ma jeszcze przed sobą 3840-50 (fibo i górna banda kanału d1) więc mówienie o poziomach 1,40 na tak wykupionym rynku, gdzie widać że już nawet dane słabsze z USA nie powodują mega wzrostów, to raczej żart... ale każdy ma prawo się z moją opinią nie zgadzać... Osobiście myślę że doszliśmy do momentu w którym jakiekolwiek słabe dane ze strefy euro lub minimalnie nawet lepsze z USA będą traktowane jako pretekst do umacniania dolara... rynek zweryfikujeBemowo1 pisze:
Smiej się Żaba śmiej,
na 61,8 była realizacja zysków, ale ten poziom jest tak widoczny, że aż prosi się sforsować stopy nad nim ustawione, - banksterzy to wiedzą, że Ty tam jesteś![]()
ja bez pozycji na edku, edek to i tak flegmatyk