ja bym rozbijał bryki,to by mi się nigdy nie znudziło
http://youtu.be/XIUyL339eF8?t=25s
DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 21:20 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nawet w PL próbują tworzyć podobny kontekst, mianowice jakiś czas temu PKO BP kupiło Nordee, a KNF mówił że STOP kolejnej konsolidacjiNowy123 pisze:lobbing to c odo politykow i kampani wszystko polaczonepr7emo pisze:no ok, ale co robią z tą kasą, łapówki dają??
raczej kto wieksz wladze bedzie miał
kampanie??...kazdy kryzys to bankructwo wielu firm - bankow i okazja do przejecia i stania sie jeszcze wiekszym
itd przecież w kryzysie tworzonych bankach przez banksterow kto na tym korzysta
elita
zobacz ile dawniej bylo bankow szczególnie przyklad tego w wielkieg o kryzysu ktory byl przemyslanie wywowlany w USa w tym również tyle mniejszych bankow po padało lub zostalo przejętych jaki firm
a TE NAJWIĘKSZE BANKI staja sie jeszcze wieksze jak i koreporacje za duzi by upasc a za ich chciwosc i tak podatnicy zaplaca
a co drugi dzień słyszę o jakichś planach banków u nas
no nic, trzeba jakoś żyć

Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
Ale ubijają te 107$ na Brencie, cały wieczór normalnie. Chyba potrzebna będzie jakaś korekta żeby polecieć niżej.
Myślę że złoto jest w ciekawym miejscu i można by pomyśleć o S.
Myślę że złoto jest w ciekawym miejscu i można by pomyśleć o S.
To juz nie kwestia ile kto ma tylko na ktorym miejscu na swiecie sie jestpr7emo pisze:jak skończą qe i pojawi się kolejny brak pieniędzy w budżecie to pewnie dobiorą się do depozytów bogatszych, coś na przykładzie Cyprugrz3siek pisze:[qquote="Nowy123"]ile mozna iluzje bogactwa robic na ktorej tylko zyskuje elita i bogaci
ja nigdy nie rozumiem po co bogatszym jeszcze więcej pieniędzy
nie wystarczą im miliardy, muszą mieć dziesiątki miliardów?

ale po co to jest, jednym z ważnych procesów ludzkich jest znudzenie
Ruscy dorabiają na surowcach miliardy
Amerykanie coraz częściej twierdzą że pieniądz to surowiec i dopisują na komputerkach[/quote]
ogladalem program ostatnio o firmie z UK ktora organizuja przyloty zakwaterowania w najlepszych hotelach rezerwacje w rwstauracjach najlepszych itd dla bogatych Risjan jak przylatujacych do UK w interesach czy na zakupy
klient bogaty tej firmy chcial kupic samolot taki maly odrzutowiec pasażerski za 70 mln USD i w UK na lotnisku nie pamiętam gdzie, ta firma co jest ich to lotnisko i tez sprzedaja te samoloty to mowi ze u nich 70% klientow to ROSJANIE

i dobrze, niech wydają, chodzi mi o to żeby kasa krążyła w gospodarce bo prędzej czy później trafia tam gdzie jej potrzeba, aniżeli zostawała na kontachNowy123 pisze:ogladalem program ostatnio o firmie z UK ktora organizuja przyloty zakwaterowania w najlepszych hotelach rezerwacje w rwstauracjach najlepszych itd dla bogatych Risjan jak przylatujacych do UK w interesach czy na zakupy
klient bogaty tej firmy chcial kupic samolot taki maly odrzutowiec pasażerski za 70 mln USD i w UK na lotnisku nie pamiętam gdzie, ta firma co jest ich to lotnisko i tez sprzedaja te samoloty to mowi ze u nich 70% klientow to ROSJANIEi wyszla j lampucera jakas projektantka wnętrza zanan co dla bogatych rosjan pracuje i mowi ile zmiana wnętrza co możecie zrobić itp itd a koles ze dla jednego klienta w samolocie sztuczna trawe na podlodze robili by pieski klienta sie czuły dobrze
![]()
![]()
noz urw..a mać a ta a robiliscie akwarium
![]()
![]()
nawet producenci tej trawki mają rodziny, a te rodziny dzieci i planowanie studiów itede
niech wydają ile wlezie, ale żeby nie tworzyć proporcji jeszcze większego ubóstwa w gospodarce
ja bym wiedział co zrobic z każdą ilością pieniędzy
... nawet wchujdylion bym wydał 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kasa na kontach nie leży, jak klient nie wiec co zrobić z kasą i kładzie na konto w banku, to tam już są spece od tego aby ta kasa odleżyn nie dostała 

noo, banki mogą pompować surowce albo ceny akcji
proporcje po kazdym kryzysie sa jeszcze wiekszepr7emo pisze:i dobrze, niech wydają, chodzi mi o to żeby kasa krążyła w gospodarce bo prędzej czy później trafia tam gdzie jej potrzeba, aniżeli zostawała na kontachNowy123 pisze:ogladalem program ostatnio o firmie z UK ktora organizuja przyloty zakwaterowania w najlepszych hotelach rezerwacje w rwstauracjach najlepszych itd dla bogatych Risjan jak przylatujacych do UK w interesach czy na zakupy
klient bogaty tej firmy chcial kupic samolot taki maly odrzutowiec pasażerski za 70 mln USD i w UK na lotnisku nie pamiętam gdzie, ta firma co jest ich to lotnisko i tez sprzedaja te samoloty to mowi ze u nich 70% klientow to ROSJANIEi wyszla j lampucera jakas projektantka wnętrza zanan co dla bogatych rosjan pracuje i mowi ile zmiana wnętrza co możecie zrobić itp itd a koles ze dla jednego klienta w samolocie sztuczna trawe na podlodze robili by pieski klienta sie czuły dobrze
![]()
![]()
noz urw..a mać a ta a robiliscie akwarium
![]()
![]()
nawet producenci tej trawki mają rodziny, a te rodziny dzieci i planowanie studiów itede
niech wydają ile wlezie, ale żeby nie tworzyć proporcji jeszcze większego ubóstwa w gospodarce