DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
być może już dziś zrealizują zyski a jak nie to znowu będą atakować szczyty
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- Tommy_Boss
- Pasjonat
To liczę , że Kabelek zrealizuje RGR-a 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
[quote="Kusus"]Że władze europejskiego banku centralnego są w stanie i mogą w każdej chwili bardzo mocno osłabić euro względem dolara w celu poprawy płynności gospodarki międzypaństwowej.
Czyli po naszemu:
Mamy wiele trupów w szafie, nie zawahamy się ich użyć!
Czyli po naszemu:
Mamy wiele trupów w szafie, nie zawahamy się ich użyć!

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Boczek wskoczyłeś w Brenta? Kurde ja jeszcze nie a czuję że 106 możemy zobaczyć. Mam nadzieję że wrócimy trochę wyżej bo teraz to chyba nie zaryzykuję.
- roberttheus
- Maniak
dane lepsze ale oczekiwania były większe tak czy inaczej gówno mają do PA i techniki
windsurfing na falach trendu
Rynek chętnie sprawdzi, czy to nie puste słowaKusus pisze:Że władze europejskiego banku centralnego są w stanie i mogą w każdej chwili bardzo mocno osłabić euro względem dolara w celu poprawy płynności gospodarki międzypaństwowej.
Te słowa zostały wypowiedziane o 14:31. Myślę, że to pierwszy impuls do zmiany kierunku.

The only way is up
trzymam te rope, ale wczoraj mnie zaskoczyła, kompletnie nie po mojemu, dziś będę realizował jak będą sygnały na razie nie ma nic na L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
W okolicach 106$ trzeba patrzeć na L.BOCZEK pisze:trzymam te rope, ale wczoraj mnie zaskoczyła, kompletnie nie po mojemu, dziś będę realizował jak będą sygnały na razie nie ma nic na L
A australijczyk ładnie opada

Ja aktualnie nie dobieram nic. Trace juz tylko 8% ale mimo wszystko uwazam ze moze byc jeszcze jakis impuls wzrostowy. Nie kazdy duzy gracz zapakowal sie w S jeszcze.
Czyli po mojemy, a nie znam dobrz angoleKusus pisze:ECB's chairman west: Internal policy is not important as external fixation, we are waiting for global exchange is too strong
Polityka wewnątrz nie jest tak ważna jak relacje zagraniczne, uważamy/czekamy ze kurs wymiany jest/będzie zbyt silny
w wolny tłumaczeniu
albo 104Martinez pisze:W okolicach 106$ trzeba patrzeć na L.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 15:02 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!