atlanticos pisze:przestańcie z ta 16... rynek szukał pretekstu i dostał go wczoraj od Chin a dziś od Francji (PMI) więc inne dane nie mają znaczenia i jak pokazywałem wcześniej lecimy w dół... kto pomyślał to z małym stopem pięknie się wpiał w ten ruch...
Też SS dobrałem i czekam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Dane jak by nie takie złe, w porównianiu z ostanimi, fak nie lepsze od spodzieanych, ale dużo lepsze od ostanich, + do tego ostanio spadające bezrobocie było na zielono z 7,3 na 7,2% spadło jak pamiętam
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 14:47 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
jeśli to fala 3 to miej Panie w opiece byki
zabezpieczone na + i czekamy... najbliższe wsparcie 3775-80 (przyspieszona linia trendu) - jak puści (a sądzę że puści) to 3740 a potem już szeroka strefa 3680-3710...wielu pipsów dla tych co jadą w tym samym pociągu
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 14:47 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
Kusus; jakaś interpretacja, bo rozumie, ale nie wiem o to znaczy dla rynków, dzięki
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Że władze europejskiego banku centralnego są w stanie i mogą w każdej chwili bardzo mocno osłabić euro względem dolara w celu poprawy płynności gospodarki międzypaństwowej.
Te słowa zostały wypowiedziane o 14:31. Myślę, że to pierwszy impuls do zmiany kierunku.