DayTrading: Czwartek 24.10.2013
Re: DayTrading: Czwartek 24.10.2013
najpierw wieczorna potem porannna teraz kupa edek nie chce rosnąć (przez chwilę)
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
bez kawy nie ma zabawyatlanticos pisze:molmomas pisze:nie wiem żabo bez kawy od rana jestem ale wpadka
spoko...ja dziś już 3 piję więc chodzę jak wykres tickowy

Boczek śpioch.
a plan sie wypełnia na edku

cierpliwości , dopiero 13molmomas pisze:najpierw wieczorna potem porannna teraz kupa edek nie chce rosnąć (przez chwilę)

jakby nie dolar taki słaby to edek by miał niższe uplasowanie
ciekawe czy europa bierze pod uwagę również inne waluty
chociaż chyba eur jest mocniejsze do wszystkich majorsów, ehh
nie chce mi się liczyć, ale jakby usd był w połowie bieżącej fali spadkowej średnioterminowej na indeksie dolara to edek znajdowałby się na 1,34 mniej więcej
a więc Europa może czeka do momentu zawrócenia indeksu dolara i wtedy dołączy negatywne informacje by wzmocnić spadek
niejako do tego scenariusza pasowały by dzisiejsze odczyty PMI
ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem i popytem a nie portfelem eksporterów hiszpańskich
to dlaczego nie ma nacisku na definitywne wyjście Europy z kryzysu, nie widać komunikacji z rynkiem jak to ma miejsce w stanach
ciekawe czy europa bierze pod uwagę również inne waluty
chociaż chyba eur jest mocniejsze do wszystkich majorsów, ehh
nie chce mi się liczyć, ale jakby usd był w połowie bieżącej fali spadkowej średnioterminowej na indeksie dolara to edek znajdowałby się na 1,34 mniej więcej
a więc Europa może czeka do momentu zawrócenia indeksu dolara i wtedy dołączy negatywne informacje by wzmocnić spadek
niejako do tego scenariusza pasowały by dzisiejsze odczyty PMI
ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem i popytem a nie portfelem eksporterów hiszpańskich
to dlaczego nie ma nacisku na definitywne wyjście Europy z kryzysu, nie widać komunikacji z rynkiem jak to ma miejsce w stanach
może tedy
ropa podobnie jak edek, na M1 i M1 jak by wzrosty
ale
m30 czy h1 wglądają na nie pokonanie kolejnego maxa, czy obecna sytuacja na m5 wpłyanie na rynek? na pewno tak, myślę jedenak ze te m5 bardziej zaragują na bezrobocie.dat
a propo danych,
ktoś pamięta jak się ostatnio cena zachowywała podczas danych? ja pamiętam, macie jakieś wnioski?
ropa podobnie jak edek, na M1 i M1 jak by wzrosty
ale
m30 czy h1 wglądają na nie pokonanie kolejnego maxa, czy obecna sytuacja na m5 wpłyanie na rynek? na pewno tak, myślę jedenak ze te m5 bardziej zaragują na bezrobocie.dat
a propo danych,
ktoś pamięta jak się ostatnio cena zachowywała podczas danych? ja pamiętam, macie jakieś wnioski?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 13:31 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Edek dojechał dzisiaj do 61,8
sugeruję wyciąć stoplossy nad nią znajdujące się i zrobić większą korektę
sugeruję wyciąć stoplossy nad nią znajdujące się i zrobić większą korektę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 paź 2013, 13:33 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
będzie krew?pedro pisze:jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8

próbował ktoś opcji up&down ? fajna zabawa polecam
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
być może jest tam tak dobrze poukładane razem z socjalką, iż mogą sobie pozwolić na właściwy dla ich gospodarki pomiarCiapul pisze:tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem
Niemcy są lokomotywą EU, a to znaczy że inne kraje będą zawsze w ogonie?