będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDBemowo1 pisze:będzie krew?pedro pisze:jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8

będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDBemowo1 pisze:będzie krew?pedro pisze:jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8

dane mogą rozstrzygnąć kierunek średnioterminowy, jest ich cała seriapedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USD
ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USD
 albo ?
 albo ?anale to wzięli pod uwagę we forecaścieCiapul pisze:ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDalbo ?
Tak samo jak amerykanie śmiech na sali , nie uwzględniaja połowy bezrobotnych:D tak sobie ładnie wyliczaja te 7% jak polacy 13Ciapul pisze:tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem
 cudownie im to wychodzi
 cudownie im to wychodzi 
dokladnie to jest mysl, ze tez wczesniej o tym nie pomyslalemCiapul pisze:ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDalbo ?
 jezeli rzeczywiscie przez te dni nie bylo mozliwosci ze skladaniem wnioskow albo bylo to utrudnione to mozemy miec ladne zdziwienie
 jezeli rzeczywiscie przez te dni nie bylo mozliwosci ze skladaniem wnioskow albo bylo to utrudnione to mozemy miec ladne zdziwienie 
 czyli stany opublikują słabsze dane by kontynuować trend edka, ok <-mój scenariusz bazowy
  czyli stany opublikują słabsze dane by kontynuować trend edka, ok <-mój scenariusz bazowy
tylko u nas bezrobocie to wchodzisz z automatu w próg ubóstwa, natomiast w stanach masz przynajmniej kartki na żywnośćkrinvest pisze:Tak samo jak amerykanie śmiech na sali , nie uwzględniaja połowy bezrobotnych:D tak sobie ładnie wyliczaja te 7% jak polacy 13Ciapul pisze:tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociemcudownie im to wychodzi