będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDBemowo1 pisze:będzie krew?pedro pisze:jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8

będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDBemowo1 pisze:będzie krew?pedro pisze:jeszcze dane przed nami, za godzineBemowo1 pisze:Edek dojechał dzisiaj do 61,8
dane mogą rozstrzygnąć kierunek średnioterminowy, jest ich cała seriapedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USD
ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USD
anale to wzięli pod uwagę we forecaścieCiapul pisze:ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDalbo ?
Tak samo jak amerykanie śmiech na sali , nie uwzględniaja połowy bezrobotnych:D tak sobie ładnie wyliczaja te 7% jak polacy 13Ciapul pisze:tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociem
dokladnie to jest mysl, ze tez wczesniej o tym nie pomyslalemCiapul pisze:ale skoro do czwartku był shutdown to wnioski mogły być skłądane tylko w piątekpedro pisze:będą kiepskie wg mnie, albo neutralne, bez szału więc potencjał do dalszego osłabiania USDalbo ?
tylko u nas bezrobocie to wchodzisz z automatu w próg ubóstwa, natomiast w stanach masz przynajmniej kartki na żywnośćkrinvest pisze:Tak samo jak amerykanie śmiech na sali , nie uwzględniaja połowy bezrobotnych:D tak sobie ładnie wyliczaja te 7% jak polacy 13Ciapul pisze:tylko że niemieckie bezrobocie jest grząskim tematem... oni tam bardzo dziwnie to liczą...pr7emo pisze:ale ogólnie rzecz biorąc nie wyszli jeszcze z kryzysu oprócz Niemiec sugerując się bezrobociemcudownie im to wychodzi