Jedna z wielu podobnych wypowiedzi odnośnie systemu i Ciebiepaparapa pisze: Przeczytałem jakieś 20%, więcej nie byłem wstanie. Tyle chwalenia swojego systemu i walki z wrogami dawno nie widziałem. Bardzo mało treści i prawie brak jakiegokolwiek wytłumaczenia systemu.Poza tym, że system jest trudny i tylko guru go rozumie,kilka wejśc bez żadnych objaśnień.
A zrobiłeś dokładnie tak jak napisałem. Zagrałeś bez SL-a, bo cena zawsze wraca, to tylko FBO.Na tym polegała genialność tego zagrania. Chociaż nie jestem tego pewien bo na wykresie nie ma żadnego trajda.Gdyby Bernanke powiedział nie to co powiedział byłbyś w ciemnej pupie.Twoje szczęście.Nie twierdzę, że PTECZ to zły system i że nim nie zarabiasz, ale talentu dydaktycznego ci brakuje i ego masz nie małe . Zobaczymy jak złoto przestanie tak ładnie chodzić że zwykłym PA da się na nim zarabiać bez żadnych super PTECZów. Życzę powodzenia i więcej nie będę przeszkadzał w samouwielbieniu.
Wrzuć chociaż równoważnię do tych sceptycznych, nie powinno być trudno, ponoć ich bez liku...Dadas pisze: Od dziesiątków ludzi słyszę codziennie coś zupełnie przeciwnego.
Jestem asertywny, to co ty nazywasz Ego, to jest asertywność.
Mylisz pojęcia.

Takie są fakty, można je odnaleźć na 30 stronach Twojego dziennika. A gdzie fakty o potrajaniu stanu konta i 90% skuteczności? Fakty, nie słowa poproszę.