To nie we franka tak wala. USD dostaje mocne baty chociaz dzisiaj to po JPY ,CHF jest najmocniejszycrok. pisze:u.chf wyglada mi tak jak wtedy kiedy zablokowali 1,20 na e.chf, wala we franka co maja

To nie we franka tak wala. USD dostaje mocne baty chociaz dzisiaj to po JPY ,CHF jest najmocniejszycrok. pisze:u.chf wyglada mi tak jak wtedy kiedy zablokowali 1,20 na e.chf, wala we franka co maja
molmomas pisze:jeżeli odebraliście mnie jako pewniaka to niedobrze.
tak nie jest , mogło tak zabrzmieć ale nauczyłem się już żeby nie być pewnym na rynku niczego
a wzrosty tak jak mówię do 1.385 są jeszcze uzasadnione i możliwe.
może być wtedy większa korekta ale potem (cichutko liczę na 1.4 ALE TO POBOŻNE ŻYCZENIE)
zobaczymy jak życie pokaże i to co mówisz z huśtawką to bardzo ciekawe jest. jeszcze nigdy lepszego porównania rynku nie czytałem![]()
popierammolmomas pisze:tak dla zachowania trendu.
zauważyłem że większość z was już od 1.36 wieszczy odwrót.
ja odwrotu nie widzę. Uważam że Usraki mają ekonomiczną siłę do podejścia na tak słabego dolca by móc z czego spadać jak zakończą qe3
jutro indexy i zamówienia wst. tak ze ruszy walutagoldman pisze:A te kolejne wzrosty edka mają być pod coś konkretnego czy tak dla jaj ?molmomas pisze:nopepoleci na szczyty jeszcze
![]()
a longi trzymam dalej, bo są nisko i napewno na nich nie stracę
sl mam na +
a celuję w 1.4
ciebie te eski przerazaja cos sobie nabralKusus pisze:molmomas pisze:tak dla zachowania trendu.
zauważyłem że większość z was już od 1.36 wieszczy odwrót.
ja odwrotu nie widzę. Uważam że Usraki mają ekonomiczną siłę do podejścia na tak słabego dolca by móc z czego spadać jak zakończą qe3
No to mamy różnicę zdań.
Ja twierdze, że jeśli będzie podjazd (a pewnie będzie) to max w rejony 1.385 i to jest totalny max jaki zobaczymy na edku przed spadkiem jeśli w ogóle do takiego dojdzie. Potem konsola 1.35 - 1.25 do QE (początek II kwartału 2014). Natomiast w ciągu najbliższych 2 tygodni atak na 1.33 celem domknięcia luki.
Jeśli chodzi o DT to moim zdaniem oscylacja okolice 1.3740 - 1.3700 w drugiej połowie dnia.
atlanticos pisze:na kiwi obiecująco jak dla mnie L będzie wyglądało w niebieskiej strefie na dolnej bandzie kanału - do tego czasu nie tykam
a co do edka to 3820-30 i zjazd wg mnie - genezę tego poziomu wrzucę za chwilę - pisałem wczoraj ze w tym tygodniu uklepujemy górkę