To nie we franka tak wala. USD dostaje mocne baty chociaz dzisiaj to po JPY ,CHF jest najmocniejszycrok. pisze:u.chf wyglada mi tak jak wtedy kiedy zablokowali 1,20 na e.chf, wala we franka co maja
DayTrading: Środa 23.10.2013
- ZielonaMgielka
- Maniak

Re: DayTrading: Środa 23.10.2013
??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
molmomas pisze:jeżeli odebraliście mnie jako pewniaka to niedobrze.
tak nie jest , mogło tak zabrzmieć ale nauczyłem się już żeby nie być pewnym na rynku niczego
a wzrosty tak jak mówię do 1.385 są jeszcze uzasadnione i możliwe.
może być wtedy większa korekta ale potem (cichutko liczę na 1.4 ALE TO POBOŻNE ŻYCZENIE)
zobaczymy jak życie pokaże i to co mówisz z huśtawką to bardzo ciekawe jest. jeszcze nigdy lepszego porównania rynku nie czytałem![]()
Podpisuje sie pod tym też , za szybko jeszcze na upadek tego kursu , to jeszcze troche potrwa , a to co sie dzieje po wczorajszym wystrzale to lustrzana sytuacja z wystrzału z zeszłego tygodnia , wtedy też juz sie pakowali w Ski i pociągnęło depozyty.
Też trzymam jeszcze jednego longa 20131022 03:01 reszte pozamykałem i nie mam zamiaru go zamykać póki co , bo nie widze zadnego uzasadnienia żeby tego nie robić , jutro najpozniej bedzie 1.38
PKP Cargo ustalili na 68zł
fajnie by było gdyby dzisiejsza świeca dzienna na edku zamknęła się w takiej formie w jakiej jest obecnie... mielibyśmy ładnego inside bar'a a jutro kolejny dzień wzrostów 
popierammolmomas pisze:tak dla zachowania trendu.
zauważyłem że większość z was już od 1.36 wieszczy odwrót.
ja odwrotu nie widzę. Uważam że Usraki mają ekonomiczną siłę do podejścia na tak słabego dolca by móc z czego spadać jak zakończą qe3
- atlanticos
- Maniak

na kiwi obiecująco jak dla mnie L będzie wyglądało w niebieskiej strefie na dolnej bandzie kanału - do tego czasu nie tykam
a co do edka to 3820-30 i zjazd wg mnie - genezę tego poziomu wrzucę za chwilę - pisałem wczoraj ze w tym tygodniu uklepujemy górkę
a co do edka to 3820-30 i zjazd wg mnie - genezę tego poziomu wrzucę za chwilę - pisałem wczoraj ze w tym tygodniu uklepujemy górkę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jutro indexy i zamówienia wst. tak ze ruszy walutagoldman pisze:A te kolejne wzrosty edka mają być pod coś konkretnego czy tak dla jaj ?molmomas pisze:nopepoleci na szczyty jeszcze
![]()
a longi trzymam dalej, bo są nisko i napewno na nich nie stracę
sl mam na +
a celuję w 1.4
sa i PEJSIKI rozpoczynaja znowu oslabianie USD 
ciebie te eski przerazaja cos sobie nabralKusus pisze:molmomas pisze:tak dla zachowania trendu.
zauważyłem że większość z was już od 1.36 wieszczy odwrót.
ja odwrotu nie widzę. Uważam że Usraki mają ekonomiczną siłę do podejścia na tak słabego dolca by móc z czego spadać jak zakończą qe3
No to mamy różnicę zdań.
Ja twierdze, że jeśli będzie podjazd (a pewnie będzie) to max w rejony 1.385 i to jest totalny max jaki zobaczymy na edku przed spadkiem jeśli w ogóle do takiego dojdzie. Potem konsola 1.35 - 1.25 do QE (początek II kwartału 2014). Natomiast w ciągu najbliższych 2 tygodni atak na 1.33 celem domknięcia luki.
Jeśli chodzi o DT to moim zdaniem oscylacja okolice 1.3740 - 1.3700 w drugiej połowie dnia.
atlanticos pisze:na kiwi obiecująco jak dla mnie L będzie wyglądało w niebieskiej strefie na dolnej bandzie kanału - do tego czasu nie tykam
teraz lub dopiero tez o tym pisalem okolice 8300 8330