kusus ja na dzis to mam 72 pipki na u.chf , zdawalo mi sie wg d1 , ze bronia 0,9 chociaz teraz pejsatych move

crok. pisze:e tam pejsy skosza 1,38 i sie zacznie masakracjamaja duzo dolcow do opchniecia
kusus ja na dzis to mam 72 pipki na u.chf , zdawalo mi sie wg d1 , ze bronia 0,9 chociaz teraz pejsatych movedo 0,7 mam depo
ale wtedy sie zalamie jak tam dojda
(
Ponoć Francja stoi na s po 1.37800, ale to tylko plotka.Kusus pisze:No powiem ci ze testują skurczysyny moja cierpliwość. Czuje się jak w czasie studiów przed obrona pracy magisterskiej. Mam nadzieje ze się odbija w końcu bo nie lubię patrzzec jak mi tyle kasy spierdziela i to w takim tempie. Za wcześnie wszedłem w te esy.
pr7emo pisze:ja dziś ponad 25% rachunku na plusie
może EU już tak utopili że nie ma co eksportować i bawić się w słabsze euroNowy123 pisze:pytanie kiedy W UE drogie EUR zacznie sie odbijac na gospodarkach i kiedy znowu przyjda glosy z Francji Wloch
na SP500 i DAX piekny odwrot
jaką innowacje ostatnio eu wypuściła?
z tego co widzę to eu promują tylko wyroby regionalne jak kiełbasa, sery a gdzie pompowanie kasy w innowacje to krajów drugiej prędkości?
jak oni mówią że dogonimy wynagrodzeniami i jakością życia zachód w 2050 roku
to jest kpina
jak najważniejszy proces to ucieczka do krajów o wyższym PKB i za nie długo od dzieciaka będzie się wschód uczyło by iść tą drogą
no właśnie jak gram w civilization to niezmiernie ważne jest wzmocnienie słabszych miast na koszt silniejszego bo już w średnim terminie te pierwotnie słabsze miasta mogą generować więcej zasobówNowy123 pisze:pr7emo pisze:ja dziś ponad 25% rachunku na plusie
może EU już tak utopili że nie ma co eksportować i bawić się w słabsze euroNowy123 pisze:pytanie kiedy W UE drogie EUR zacznie sie odbijac na gospodarkach i kiedy znowu przyjda glosy z Francji Wloch
z tego co widzę to eu promują tylko wyroby regionalne jak kiełbasa, sery a gdzie pompowanie kasy w innowacje to krajów drugiej prędkości?
to jest kpina
jak najważniejszy proces to ucieczka do krajów o wyższym PKB i za nie długo od dzieciaka będzie się wschód uczyło by iść tą drogą
http://www.pb.pl/3384271,6423,euro-jest ... niemieckie
zaczyna sie
pr7emo pisze:[quote="Nowy123uote="pr7emo"]ja dziś ponad 25% rachunku na plusie
to jest kpina