Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Oki dziękuje za info czyli konto znajdujące się pod ty linkiem to normalne konto Exchange i realizacji transakcji na min 3 loty moge spokojnie wypłacać różne kwoty np 500 zł a nie jakieś 100 zł ?
Dokładnie tak. Rodzaj konta wybierasz w wierszu "Waluta rachunku".
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Czy do otwarcia konta rzeczywistego wymagany jest skan dowodu osobistego?
Tak, lub paszportu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Dzięki za info 

-
- Bywalec
Dowiedziałem się że mając konto w złotówkach a handlując na innych parach brany pod uwagę kurs złotówki to uśredniony kurs bid i ask.
Ale jak sobie przeliczyłem ile zarabiam na transakcji w rzeczywistości to trochę tych pieniędzy gdzieś po drodze ginie...
Też tak macie? Czy macie konto w euro?
Bo tak się zastanawiam, jak mój trejd trwa kilka godzin a w tym czasie kurs euro niekorzystnie się zmieni to tracę na tym, tak?
Ale jak sobie przeliczyłem ile zarabiam na transakcji w rzeczywistości to trochę tych pieniędzy gdzieś po drodze ginie...
Też tak macie? Czy macie konto w euro?
Bo tak się zastanawiam, jak mój trejd trwa kilka godzin a w tym czasie kurs euro niekorzystnie się zmieni to tracę na tym, tak?
Nie. Ale skoro cos Ci sie nie zgadza to przedstaw konkretna sytuacje i obliczenia, bo jestem ciekaw co Ci wyszlo...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
Sorry za zamieszanie, brałem zły kurs
Pomyliłem która to waluta kwotowana i stąd ta różnica. Teraz się wszystko zgadza 

Normalna sytuacja u Armady ostatnio,co dzień się to zdarza na 5 czy 6 pipsów-nie ma to jak rzetelny broker z LMAX 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.