DayTrading: Piątek 18.10.2013
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 18.10.2013
witam,
jak widzicie złoto w tym tygodniu?
jak widzicie złoto w tym tygodniu?
tez mi się taki scenariusz podobaatlanticos pisze:edek - takie weekendowe przemyślenia na nadchodzący tydzień - h4

- magura2004
- Pasjonat
http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p622820atlanticos pisze:edek - takie weekendowe przemyślenia na nadchodzący tydzień - h4
na korektę jest szansa
-- Dodano: 20 paź 2013, 19:42 --
Jeżeli miałbym oznaczać fale to zrobiłbym to tak:cajto pisze:Patrząc na Edka i Kabla nie zdziwię się, jeśli w najbliższym tygodniu dotychczasowa mocna korelacja ulegnie drastycznemu pogorszeniu (200 H1 > 90%, ale ostatnie 10 już ok 55%).
Edek, IMO, ma dalej parcie i potencjał do ustanawiania nowych maxów (pomimo odpadnięcia od 1.37), natomiast Kabel... 3xH1 ze szczytu - książkowa Gwiazda Wieczorna, jednocześnie obecny szczyt jest 3, najniższym, do tego znajdujemy się pod TL po jej uprzednim teście i odrzuceniu... zresztą, wszystko na screenie.
Jeśli dzisiejsza D1 będzie spadkowym klockiem, to będzie to dodatkowy argument za S, kolejnym, już zaistniałym, jest korekta D1 1:1.
Kangur jest ciut poniżej 50% Fibo na D1, patrząc falowo, wydaje się to być dobry obszar do rozpoczęcia spadkowej 4.
a biorąc pod uwagę uwarunkowania na aud/nzd jest szansa, że kangur będzie gonił kiwi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kope lat chłopaki
Co u Was? widzę, że dalej różnie to bywa szczególnie z prognozami...
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale jakoś znowu mam chęć trochę z Wami popisac.
Juz niebawem....
A tymczasem
SEEYAA

Co u Was? widzę, że dalej różnie to bywa szczególnie z prognozami...

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale jakoś znowu mam chęć trochę z Wami popisac.
Juz niebawem....
A tymczasem
SEEYAA

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- kk.dreamer
- Pasjonat
hej. Jakie cuda. Mam od piatku shorta na NzdCad. W piatek było wszystko ok. A teraz jest tak, Jak kurs podskakuje do góry to zyskuje, jak w dół to trace. To raczej nie jest normalne przy pozycji sell. Rozumiecie to?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:hej. Jakie cuda. Mam od piatku shorta na NzdCad. W piatek było wszystko ok. A teraz jest tak, Jak kurs podskakuje do góry to zyskuje, jak w dół to trace. To raczej nie jest normalne przy pozycji sell. Rozumiecie to?
Cuda cuda ogłaszają, święta się zbliżają

kk.dreamer pisze:hej. Jakie cuda. Mam od piatku shorta na NzdCad. W piatek było wszystko ok. A teraz jest tak, Jak kurs podskakuje do góry to zyskuje, jak w dół to trace. To raczej nie jest normalne przy pozycji sell. Rozumiecie to?
Też tak raz miałem , okazało się , że wystarczy tylko monior odwrócić na właściwą strone.

a tak powaznie to dziwne zjawiska masz