DayTrading: Piątek 18.10.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.10.2013
brent chyba tyz przebije te 109.6 cos mi suie zdaje ze to moze byc koniec spadków, zobaczymy, ale na razie bardzie L niz S. a w zasadzie pas 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ed, uwazam up, z celem do konca przyszlego tygodnia 1.393 ... a skąd taki cel? dyskontowanie przyszlej szefowej fed ciąg dalszy, i braku zakonczenia qe do przynajmniej polowy przyszlego roku...
https://www.tradingview.com/x/2aCnuSoN/
mówie Wam, ta Yellen herkulesy do rozrzucania dolca wezmie
i za 5-10 lat 5 mln dolarów za hamburgera będą placic ; )
https://www.tradingview.com/x/2aCnuSoN/
mówie Wam, ta Yellen herkulesy do rozrzucania dolca wezmie

i za 5-10 lat 5 mln dolarów za hamburgera będą placic ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
w co oni tego słabego dolara pompują??
kuwa czuje się jakbym nie umiał w ogóle grać bo do tyłu jestem co chwile
od dwóch dni siedze non stop przed kompem i trafiłem na kiepskie warunki
jak pracowałem to miałem stope wzrostu z 1 do 4 w ciągu dwóch miesięcy
kuwa czuje się jakbym nie umiał w ogóle grać bo do tyłu jestem co chwile
od dwóch dni siedze non stop przed kompem i trafiłem na kiepskie warunki
jak pracowałem to miałem stope wzrostu z 1 do 4 w ciągu dwóch miesięcy

Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 12:19 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
Martinez pisze:Co myślicie o AUD/USD? Długo jeszcze będzie się wspinał do góry?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak w tym kraju w afryce, kongo chyba, jak iedziesz do sklepu, to walizkę z kasą kładziesz na wadze, i dostajesz twar za 1.5 ich tam kenniskich walutu / kilogrampedro pisze:i za 5-10 lat 5 mln dolarów za hamburgera będą placic ; )
http://www.wykop.pl/ramka/105442/pic-in ... zdjeciach/

Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 12:26 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A jak sadzicie , skoro dziś piątek to moze jakąs korektę bezczelna zrobią i w niedziele luka UP bedzie na Edku i Kablu ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
edek na 1,37 moja last szans
pr7emo pisze:w co oni tego słabego dolara pompują??
to ze w USA procz kupienie czasu z limitem d ostycznia nic sie nie zmienilo i dodruk trwa ja knarazie rowniez
GOLDMANA 13700 zaliczone
no była decyzja o wydłużenie momentu podjęcia decyzji do stycznia, więc jakby wracamy do uwarunkowania rynku bez problemu z priorytetami jak wskaźniki makroNowy123 pisze:pr7emo pisze:w co oni tego słabego dolara pompują??
to ze w USA procz kupienie czasu z limitem d ostycznia nic sie nie zmienilo i dodruk trwa ja knarazie rowniez
GOLDMANA 13700 zaliczone
a tu nawet na wykresie dolara tego nie widać, nie zmienia kierunku kompletnie, a zawsze takie ważne decyzje wpływały na kurs
Ja narazie końca spadków na Brencie jeszcze nie widzę ale kto wie.BOCZEK pisze:brent chyba tyz przebije te 109.6 cos mi suie zdaje ze to moze byc koniec spadków, zobaczymy, ale na razie bardzie L niz S. a w zasadzie pas
Ale muszę powiedzieć ze na edku te swobodne przekraczanie 1.37 to mi się nie podoba. Gdzieś wyżej pewnie grubasy się czają z S a teraz podpuszczaja młodzież żeby dokupili bo 1.37 się nie broni