DayTrading: Piątek 18.10.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 18.10.2013
za 40 pipsów jest 50% fibo i 200 EMA - mowa o kangurze;
ale fala do fali daje 99... i 61,8 fibo, więc...
ale fala do fali daje 99... i 61,8 fibo, więc...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
edek na 1.3715 idzie. tam pewnie są stopki eskowiczów.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ale !@#$%^&*() na ujku
na kiego wała jena umacniają jak Chiny w każdym aspekcie pokazały wzrost wyników???
na kiego wała jena umacniają jak Chiny w każdym aspekcie pokazały wzrost wyników???
Ostatnio zmieniony 18 paź 2013, 12:07 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
i teraz mi powiedz kto tu kreuje cenę, jak nie detaliści, bo to detal ustala sobie SL, a banki do nich dochodząmolmomas pisze:edek na 1.3715 idzie. tam pewnie są stopki eskowiczów.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kangur,
powinien gonić kiwi - patrz aud/nzd
pokonaliśmy z dziennego ema i sma 200 najbliższa ema 200 z tygodniowego
powinien gonić kiwi - patrz aud/nzd
pokonaliśmy z dziennego ema i sma 200 najbliższa ema 200 z tygodniowego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wziąłem S na edku po 1.3693.
grasz pod tego klina, czy trójkąt, myślisz ze to formacja odwrócenia trendu?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tak było, jest i mam nadzieję, że tak pozostanieBOCZEK pisze:i teraz mi powiedz kto tu kreuje cenę, jak nie detaliści, bo to detal ustala sobie SL, a banki do nich dochodząmolmomas pisze:edek na 1.3715 idzie. tam pewnie są stopki eskowiczów.
no i wpierdo****le dziś bo robią to co wczoraj, jednostajny spadek z konsolą, najgorsze uwarunkowanie dla eLkowiczów
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Fakt tak musi być , często daje SL i w punkt mi wykres wybija i zawraca i często to mam a kilka razy pezstawiłem i tez dojechali, inwigilacja na max.BOCZEK pisze:i teraz mi powiedz kto tu kreuje cenę, jak nie detaliści, bo to detal ustala sobie SL, a banki do nich dochodząmolmomas pisze:edek na 1.3715 idzie. tam pewnie są stopki eskowiczów.

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں