analizujesz wszystkie w czasie rzeczywistym??Bemowo1 pisze:Załadowanych mam łącznie około 20 pozycji
na czym grasz najbardziej:P
ciebie nie znam jeśli chodzi o ulubiona pozycję
analizujesz wszystkie w czasie rzeczywistym??Bemowo1 pisze:Załadowanych mam łącznie około 20 pozycji
jakby sie nad tym zastanowic u angoli bylo 1:10 mozna bylo zabezpieczyc tranzakcje 5cioma dolarami w razie wygranej polski na rzecz straty tych 50% musze to sobie powyliczac bo nie ma co jest potencjal w polskiej pilce noznej, haslo przewodnie : "stawiamy na naszych"roberttheus pisze:stary to całe 50% zysku postaw 100 000 wyciągasz 150 000 nawet na forex taki strzał zdarza się rzadkoNowy500 pisze:ee tam u buckmachera daja zorobic r co prawda rowny 1.5 ale prawdopodobienstwo 99% (pewniaki) przez chwile w nich nie zwatpilem.roberttheus pisze:upokorzenie polaczków przed którymi angole udawali przez cały mecz iż traktują ich poważnie
Na jeźdźca, ale tylko z kobietami - chronię tyłypr7emo pisze:
no okej, myslałem że powiesz kabelBemowo1 pisze:Na jeźdźca, ale tylko z kobietami - chronię tyłypr7emo pisze:
linia produkcyjna dla marki wedel i 'wyprodukowano dla biedronka wyglada identycznie, nie moga jedynie metki przykleic.roberttheus pisze:nie rozumiem jak można grać ze stopem . nie lepiej oczekującą ustawić w przeciwną stronę niech któraś zarabia jak nie jedna to druga i tak over and over again magia procentu składanego
-- Dodano: wt 15-10-2013, 22:46 --
my polacy tak mamy: kupujemy w biedronce bo tylko na gówn.... nas stać
To prawda kabel jest genialnypr7emo pisze:no okej, myslałem że powiesz kabelBemowo1 pisze:Na jeźdźca, ale tylko z kobietami - chronię tyłypr7emo pisze:
jak ujek zostanie w oscylacji 96,00 - 100,00 to ci przywiozę te zakupy tym autem z neonamiroberttheus pisze:nie rozumiem jak można grać ze stopem . nie lepiej oczekującą ustawić w przeciwną stronę niech któraś zarabia jak nie jedna to druga i tak over and over again magia procentu składanego
nie wiem ja pierdole, wyruchali mnie w czerwcu goldmanyNowy500 pisze:linia produkcyjna dla marki wedel i 'wyprodukowano dla biedronka wyglada identycznie, nie moga jedynie metki przykleic.roberttheus pisze:nie rozumiem jak można grać ze stopem . nie lepiej oczekującą ustawić w przeciwną stronę niech któraś zarabia jak nie jedna to druga i tak over and over again magia procentu składanego
Pr7emo pod oslabienie dolara bierzesz czy umocnienie jena?
jak sobe kupisz busa i obkleisz w naklejkach coca coli to ludziom nawkrecasz ze swieta ida i mozna bedzie Lki klepac pod rajd swietego mikolajapr7emo pisze: jak ujek zostanie w oscylacji 96,00 - 100,00 to ci przywiozę te zakupy tym autem z neonami