bez gumy nie ma ruchuBOCZEK pisze:zaladowali się w s na kablu? to teraz sl po zakładać!
DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
Re: Odp: DayTrading: Wtorek 15.10.2013
To postaw L zamiast stopa jak pojdzie do gory to ustaw sl na L w miejscu wejscia i gitara, a potem tak go podnos co by ci go zamknelo na powrocie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
zielona mgielko, czarna kulo, czy tez stany maja duzo surowcow? sprzedawac je beda czy zloto czy inne ropy, czy tez za co sprzedawac je będą w przypadku impasu zaduzeniowego co wtedy z wojami onz i nato? sami wtedy europa bedzie militarnie chronila usia?
-- Dodano: wt 15-10-2013, 22:21 --
pamietam jak Grecja miala być bankrutem a tam tylko hotele zadnych zdalnie stefowanych dronow
brent przytrzymać tp 106.ŕ4
-- Dodano: wt 15-10-2013, 22:21 --
pamietam jak Grecja miala być bankrutem a tam tylko hotele zadnych zdalnie stefowanych dronow
brent przytrzymać tp 106.ŕ4
Ostatnio zmieniony 15 paź 2013, 22:23 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- roberttheus
- Maniak

PZPN odpowiada za:krinvest pisze:A w jaki sposob ida twoje pieniądze na nich ??roberttheus pisze:dlaczego moje pieniądze idą na takich kopaczyn gnoju? powinni rozwiązać pzpn abym nie musiał się wstydzić kraju w którym mieszkam czyli polaczkolandii
Znowu mecz , co tak często ostatnio ? graja jakis turniej ??
Polecam zmienić dyscypline na żużel ,loty szybowcowe itp. jesteśmy tam mocno obstawieni.
szkolenie dzieci i młodzieży (finansowanie w ramach PZPN, środków z UEFA i budżetu państwa),
windsurfing na falach trendu
ale robert gra dobrze
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Boczek coś się zmieniło w twoim spojrzeniu na Brent po dzisiejszym dniu? Wyszedłeś z pozycji? Ja przeważnie gram intraday ale jeszcze trzymam swoją, bo jest na małym minusie.
Pewnie grosze , ale i tak szkoda. No , ale cóż. Wiadomo czym jest piłka nożna. musi dostawać wsparcieroberttheus pisze:PZPN odpowiada za:krinvest pisze:A w jaki sposob ida twoje pieniądze na nich ??roberttheus pisze:dlaczego moje pieniądze idą na takich kopaczyn gnoju? powinni rozwiązać pzpn abym nie musiał się wstydzić kraju w którym mieszkam czyli polaczkolandii
Znowu mecz , co tak często ostatnio ? graja jakis turniej ??
Polecam zmienić dyscypline na żużel ,loty szybowcowe itp. jesteśmy tam mocno obstawieni.
szkolenie dzieci i młodzieży (finansowanie w ramach PZPN, środków z UEFA i budżetu państwa),
noi hop do góry szybki strzał na Edku
United States AAA rating may be cut by Fitch: BBG
USD/JPY 30p w 1min
jakaś kreska
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.